Facebook Pixel Απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Λέτο στο γκολ του Μπεργκ - Η κίνηση που μπορεί να φέρει τιμωρία! (ΦΩΤΟ)
| 2017-04-03 12:43:00

Απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Λέτο στο γκολ του Μπεργκ - Η κίνηση που μπορεί να φέρει τιμωρία! (ΦΩΤΟ)

Απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Λέτο στο γκολ του Μπεργκ - Η κίνηση που μπορεί να φέρει τιμωρία! (ΦΩΤΟ)

Ο Μάρκους Μπεργκ σκόραρε, ενώ ο Αργεντινός είχε το μυαλό του αλλού! Δείτε την φάση από το ντέρμπι, που έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση!

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος της ΑΕΚ στο χθεσινό (2/4) ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και κατάφερε να πάρει τη νίκη με ένα γκολ του Μπεργκ στο 90', το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα όχι μόνο από τους παίκτες, αλλά και από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Παρόλα αυτά, την στιγμή που ο Σουηδός σημείωνε το 2-3 για τους Πράσινους ο Σεμπάστιαν Λέτο έκανε μια ενέργεια που συζητείται σε όλο το διαδίκτυο σήμερα και που ενδέχεται να του προκαλέσει προβλήματα με τιμωρίες, αν φυσικά ασκηθεί πειθαρχική δίωξη.

Την ώρα, λοιπόν, του γκολ ο Λέτο φαίνεται να φτύνει τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος έκανε κίνηση να αντιδράσει, αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσε. Ο άσος του Παναθηναϊκού προέβη σε μια τέτοια απαράδεκτη κίνηση, επειδή στην ροή του αγώνα είχε δεχθεί ένα χτύπημα από τον Μάνταλο και έτσι θέλησε να του... απαντήσει.

Το φτύσιμο του Αργεντινού δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλου, ειδάλλως θα του επέφερε την κόκκινη κάρτα, αφού από είχε κίτρινη από το 79'.

Πάντως, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του Πατίτο της ΑΕΚ, ο Λέτο μπορεί να τιμωρηθεί αν γίνει χρήση του βίντεο και αφού πρώτα ασκηθεί πιθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα.

Εφόσον γίνουν τα παραπάνω και επιβεβαιωθεί ότι ο παίκτης του "τριφυλλιού" προέβη σε αυτή την ενέργεια, τότε θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές και πιθανότατα θα χάσει τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Όσο για τις θέσεις των δύο ομάδων; Ούτε η ΑΕΚ, ούτε και ο Παναθηναϊκός δεν έχουν μιλήσει για το θέμα και μένει να δούμε αν θα γίνει κάτι τέτοιο τις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags