Τις αμφιβολίες του για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στον Ηρακλή εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Metropolis 95.5!

Ο γνωστός νομικός υποστήριξε ότι δεν είπε ποτέ ότι ο Γηραιός έδωσε χρήματα στην Κέρκυρα τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να δώσει κάποιος χρήματα αρκεί η επιθυμία κάποιου να παίξει στοίχημα.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Ιβάν Σαββίδης διαφοροποιείται από ανθρώπους με τους οποίους είχε ξεκινήσει μαζί την προσπάθεια για εξυγίανση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη δήλωση του για την αναμέτρηση του Ηρακλή με την Κέρκυρα:
«Ποιος σας είπε ότι μίλησα και είπα ότι έδωσα λεφτά στην Κέρκυρα; Μίλησα ανοιχτά και στο πρώτο μέρος μιλάει για την αναμέτρηση της Βέροιας με την Κέρκυρα η οποία είχε την πέμπτη απόδοση παγκοσμίως στο στοίχημα. Δεν χρειάζεται να αγοράσει ο Ηρακλής το παιχνίδι με την Κέρκυρα ενδεχομένως να θέλει κάποιος να παίξει στοίχημα.

Στον Ηρακλή δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και δεν ξέρω και ποιοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες. Ο Παπαθανασάκης δεν είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του Ηρακλή, έχει μια μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία διοργανώνει εράνους για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Όποιος δει τα γκολ που δέχτηκε η Κέρκυρα με την Βέροια και τον Ηρακλή και τις αντίστοιχες αντιδράσεις μέχρι να συμπληρώσει 29 πόντους θέλω απλά να κάνει μια ψύχραιμη παρατήρηση. Επειδή ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Λιμπάτσης και τον Γρηγορίου πρέπει να τον βγάλετε να μιλήσει ο κύριος αυτός που η πρόοδος του με ξενίζει.

Δεν χρειάζεται να πληρώσει κανείς. Αρκεί ένας ιδιοκτήτης, ένας προπονητής, αρκεί ορισμένοι παίκτες να συνεργάζονται κάποιοι για να χαθεί ένας αγώνας. Δεν υπάρχει καλύτερος μάρτυρας από την εικόνα της ομάδας και έχω κάθε δικαίωμα να τα πω».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Μπορεί και είμαι βέβαιος για αυτό. Ξεκίνησε έναν αγώνα πριν από καιρό, μια διαδικασία με κάποιους ανθρώπους που τον συνοδεύουν σε αυτό, ένας εκ των οποίων είμαι και εγώ. Πλέον υπάρχει μια διαφοροποίηση του από τους ανθρώπους που ξεκίνησε καθώς είναι φανερό ότι είναι πικραμένος από κάποιους. Δεν μπορεί από τη μια μεριά να έχεις έναν ειδικό σύμβουλο για να μπορέσει να κάνει την εξυγίανση και να έχεις την εικόνα αυτή χθες του βοηθού, ο οποίος ήταν στην ίδια ευθεία, και να βλέπει τις φανέλες και να κάνει αυτές τις υποδείξεις».