Facebook Pixel Η συγκλονιστική ανάρτηση του Καπίνο στο instagram και η απάντηση (ΦΩΤΟ)
| 2017-04-08 17:05:00

Η συγκλονιστική ανάρτηση του Καπίνο στο instagram και η απάντηση (ΦΩΤΟ)

Η συγκλονιστική ανάρτηση του Καπίνο στο instagram και η απάντηση (ΦΩΤΟ)

Τρομερή κίνηση από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού!

Σε μια εξαιρετική ενέργεια προχώρησε ο Στέφανος Καπίνο, αφού ανέβασε στο instagram ενημέρωση για την υγεία του ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Η περίπτωση του Κουτσούκη είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ελληνικών ομάδων, αλλά και ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά προκειμένου να μεταβεί στη Βοστώνη και να κάνει την επέμβαση.

Τελικά, την Πέμπτη (06/04) ο νεαρός υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση μυελού των οστών και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, με τον Καπίνο να ανεβάζει φωτογραφία του παίκτη με ενημέρωση για την κατάστασή του.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Κουτσούκης απάντησε κάτω απ' την ανάρτηση του διεθνή κίπερ, γράφοντας: "Στέφανε ό,τι και να πω θα είναι λίγο, πραγματικά σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την στήριξη, ο Θεός να έχει πάντα καλά εσένα και την οικογένεια σου με υγεία πάνω απ όλα το πιο σημαντικό! Εύχομαι πάντα επιτυχίες να έχεις τόσο στην ποδοσφαιρική σου καριέρα όσο και στην ζωή σου και να είσαι πάντα γέρος και δυνατός! Χίλια ευχαριστώ και πάλι για όλα!".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags