Facebook Pixel «Βόμβες» Σαββίδη για την τιμωρία Ολυμπιακού και για τα… δάκρυα Παναθηναϊκού για τον Κύζα!
| 2017-05-04 22:06:00

«Βόμβες» Σαββίδη για την τιμωρία Ολυμπιακού και για τα… δάκρυα Παναθηναϊκού για τον Κύζα!

«Βόμβες» Σαββίδη για την τιμωρία Ολυμπιακού και για τα… δάκρυα Παναθηναϊκού για τον Κύζα!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στον τελικό του βόλεϊ και αμέσως μετά μίλησε για όλα όσα απασχολούν την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τι είπε για το ματς στο Ρέντη, το Κύπελλο στο ποδόσφαιρο και τα… συμφέροντα των «αιωνίων».

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μετά το τέλος του τέταρτου τελικού για το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν με το θάνατο του Κύπριο φίλου της ομάδας, Νάσου Κωνσταντίνου, αλλά και για τα όσα παράπονα εκφέρει ο Παναθηναϊκός για τη διαιτησία του Κύζα στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου.

«Το Σάββατο θέλω να πάρουμε το Κύπελλο και να το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη», είπε μιλώντας στην Nova για τον τελικό με την ΑΕΚ.

Για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου ανέφερε:

«Τα τρομακτικά πράγματα που έγιναν μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με έχουν επηρεάσει. Μην σκοτώνετε ο ένας τον άλλον. Το παιδί ήρθε από την Κύπρο να χαρεί μαζί μας και δυστυχώς συνέβη αυτό που συνέβη. Παρακολουθούμε τα γεγονότα, εμείς σε κάθε ενέργεια και πράξη μας θα αποδεικνύουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια».

Για τα παράπονα του Παναθηναϊκού για την διαιτησία Κυζα:

«Οι υστερίες και τα δάκρυα συνεχίζονται ακόμη στη Αθήνα, σαν να μην είδαν ότι έκαναν λάθη στο παρελθόν και μέχρι σήμερα. Πρέπει να έχουμε απόλυτη ψυχραιμία στον τελικό κι εύχομαι καλή τύχη. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι εμείς σε όλες τις κατευθύνσεις του αθλητισμού χαιρόμαστε και στεναχωριόμαστε το ίδιο. Μιλήσαμε πιο πριν και με το χάντμπολ και συζητήσαμε τα προβλήματα. Ο γιος μου σήμερα μου έστειλε μήνυμα που έλεγε μπαμπά μην ξεχάσεις σήμερα στο βόλεϊ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags