Facebook Pixel Άσος του Ολυμπιακού αποκάλυψε τι τους έχει πει ο Μαρινάκης για τις μεταγραφές!
| 2017-05-07 23:27:00

Άσος του Ολυμπιακού αποκάλυψε τι τους έχει πει ο Μαρινάκης για τις μεταγραφές!

Άσος του Ολυμπιακού αποκάλυψε τι τους έχει πει ο Μαρινάκης για τις μεταγραφές!

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών, έδωσε το καλύτερο ρεπορτάζ ενόψει των κινήσεων που θα κάνουν οι Πειραιώτες το καλοκαίρι.
 

Ο Στέφανος Καπίνο γιόρτασε την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης και παράλληλα… έδωσε και είδηση, για τις σημαντικές μεταγραφές που είναι αποφασισμένος να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

"Τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα δυναμώσει πολύ, όπως μας λέει κι ο πρόεδρος και θα παρουσιάσει καλύτερα πρόσωπο του χρόνου", δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος τόνισε πως θα γίνουν πολλές προσθήκες φέτος, ώστε να υπάρχει μεγάλο ρόστερ ενόψει Ευρώπης και πλέι οφ στην Ελλάδα.

"Σίγουρα είναι μοναδικό επίτευγμα τα εφτά σερί πρωταθλήματα. Ήταν μία δύσκολη σεζόν για εμάς. Αποκλειστήκαμε απ' το Champions League, παίξαμε στο Europa League. Ήταν σημαντικό για εμάς να επιστρέψουμε στο Champions League. Είναι αλήθεια πως έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Θα είναι μια απαιτητική χρονιά. Χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες λόγω και των πλέι οφ", δήλωσε ο Καρεμπέ στην κάμερα της NOVA.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags