Αναλυτικά:

«Εννοείται πως έπαιξαν ρόλο όλα αυτά, όταν βλέπεις όλα αυτά που έγιναν με τον Μπεργκ, που ξέρουν πως είναι σημαντικός για την ομάδα μας που ήταν άδικο, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα έκανε ότι μπορούσε. Δεν νομίζω πως παίξαμε άσχημα, είχε η ΑΕΚ δυο-τρεις ευκαιρίες αλλά νομίζω πως τα δώσαμε όλα. Είναι δύσκολο για εμάς, γιατί σήμερα θα μπορούσαμε να παίζουμε εδώ για την πρώτη θέση κι αυτό δεν έγινε. Ήταν μια εβδομάδα πολύ δύσκολη για εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο Κάρλος Ζέκα για το πόσο επηρεάστηκε η ομάδα από όλα αυτά που γίνονται.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ανέφερε: «Ούτε η ΑΕΚ έκανε πολλές φάσεις, νομίζω μας έλειψε να κρατήσουμε λίγο τη μπάλα. Βιαστήκαμε να πάμε μπροστά, έπρεπε να παίξουμε λίγο καλύτερα, να βρούμε χώρους κάτι που δεν κάναμε. Εννοείται πως οι παίκτες που έπαιξαν, έπαιξαν πολύ καλά αλλά δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες και αυτό μας έλειψε σήμερα».

Τέλος, για τη συνέχεια είπε: «Εμείς θα παλέψουμε να πάρουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε τώρα. Αν μας αφήσουν κιόλας… Γιατί είναι δύσκολο να συνεχίζεις, ξέροντας πως είσαι πρώτος. Δεν θα ήταν έτσι σήμερα το παιχνίδι. Όμως αυτό έγινε, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Το μόνο που μπορούμε είναι στα τρία παιχνίδια που μένουν να κερδίσουμε, να παίξουμε καλά, να τα δώσουμε όλα για το τριφύλλι και να είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο».