Facebook Pixel "Μπαρούτι" η Τούμπα πριν τον ΠΑΟ - Τι φοβούνται και γιατί μπορεί να "τινάξει" τα πάντα στον αέρα
| 2017-05-30 20:02:00

"Μπαρούτι" η Τούμπα πριν τον ΠΑΟ - Τι φοβούνται και γιατί μπορεί να "τινάξει" τα πάντα στον αέρα

"Μπαρούτι" η Τούμπα πριν τον ΠΑΟ - Τι φοβούνται και γιατί μπορεί να "τινάξει" τα πάντα στον αέρα

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ! Ποιους φοβούνται και γιατί; Πως θα αντιμετωπίσουν την όλη… εκρηκτική κατάσταση; Ο Sportdog έχει το ρεπορτάζ!

Μετρημένες πλέον οι ώρες για το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην Τούμπα, η ατμόσφαιρα μυρίζει… μπαρούτι λόγω της μεγάλης κόντρας των δύο ομάδων και στη Θεσσαλονίκη έχει… ανάψει για τα καλά η κουβέντα για το πως θα αποφευχθεί αύριο το οποιοδήποτε περιστατικό που θα βάλει σε κίνδυνο τον Δικέφαλο του Βορρά!

Στον ΠΑΟΚ φοβούνται τρία πράγματα. Τα προβοκάτσια, όπως έγραψε και ο ίδιος ο Γιώργος Σαββίδης με πολύ αιχμηρό post που ανέβασε στο Instagram, την αντίδραση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε μια ενδεχόμενη προκλητική συμπεριφορά ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού αλλά και την… αναίτια ρίψη αντικειμένων ή κροτίδων, όπως συνέβη πριν από δέκα ημέρες στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως αυτό το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά στο χθεσινό έκτακτο διοικητικού συμβουλίου παρουσία του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος ζήτησε σε έντονο ύφος από τους συνεργάτες του και τους επικεφαλής της ασφάλειας της ΠΑΕ να προβλέψουν όλες τις… επικίνδυνες καταστάσεις που μπορούν να συμβούν αύριο και να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τις αποτρέψουν.

Γι΄ αυτό, τα μέτρα τάξης στην Τούμπα θα είναι περισσότερο αυστηρά από ποτέ, ενώ αναμένεται και προσωπικό μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη ή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα εφιστά την προσοχή σε όλους όσους θα βρεθούν αύριο στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Βλάνταν Ίβιτς, που από το δικό τους… μετερίζι πρέπει να φτάσουν στη νίκη για να μην εξαρτώνται από το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ Πανιωνίου και ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags