Facebook Pixel Τώρα, είναι η ώρα του Μπεργκ!
| 2017-06-20 17:52:00

Τώρα, είναι η ώρα του Μπεργκ!

Τώρα, είναι η ώρα του Μπεργκ!

Μετά την πρόταση των Αράβων και την απάντηση του Λυμπερόπουλου, ο Σουηδός κρατάει πλέον την μπάλα… στα πόδια του. Τόσο για το δικό του μέλλον όσο και για το μέλλον του Παναθηναϊκού!

Μία προσφορά πολύ πιο κάτω από την ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ έκανε η Αλ Αΐν στον Παναθηναϊκό για τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος την ίδια ώρα εμφανίζεται ήδη να έχει πάρει την απόφασή του για να πάρει μεταγραφή στην Αραβία.

Ωστόσο, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν ξεκάθαρος στην πρώτη επίσημη κρούση, καθώς απέρριψε την πρότασή χωρίς να την συζητήσει και πλέον όλα είναι ανοικτά.

Η υπόθεση μοιάζει με… πόκερ, καθώς ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να κρατήσει τον Μπεργκ, αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί, ωστόσο θέλει να τον δώσει μόνο στην σωστή τιμή (αυτή της ρήτρας), ενώ η Αλ Αΐν θέλει τον Σουηδό, ωστόσο γνωρίζοντας και τα προβλήματα του Τριφυλλιού, προσπαθεί να τον πάρει με λιγότερα χρήματα.

Πλέον, η μπάλα βρίσκεται στον Μπεργκ, καθώς εάν επιμείνει να φύγει με χαμηλότερη πρόταση, θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό, ενώ εάν πιέσει τους Άραβες να ανεβάσουν την προσφορά, τότε και θα φύγει… Κύριος και θα φτιάξει την επόμενη μέρα του συλλόγου, ο οποίος θα χάσει τον καλύτερο του παίκτη, αλλά θα πάρει μία βαθιά οικονομική ανάσα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags