Facebook Pixel «Πώς τα κατάφερε έτσι ο Βαλβέρδε;»
| 2011-01-15 22:40:00

«Πώς τα κατάφερε έτσι ο Βαλβέρδε;»

«Πώς τα κατάφερε έτσι ο Βαλβέρδε;»

Ο Μανώλης Δράκος σχολιάζει μέσα από το blogτου τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανσερραϊκό με 4-2 και στέκεται κυρίως στα λάθη που έκανε, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέναντι στα δεύτερα του Κοκότοβιτς.

Κάποιοι πιστεύουν ότι μόλις ένα παιχνίδι γίνει δύσκολο ο Βαλβέρδε «τα χάνει». Και γι αυτό το λόγο-συμπληρώνουν- δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει καριέρα στην Ισπανία. Δεν θα πρέπει να΄χουν μεγάλο άδικο.

Δύο μεγάλα ματς έγιναν στον πρώτο γύρο (με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ) και ο Βαλβέρδε τα έχασε και τα δύο. Και στα δύο δεν μπόρεσε να αντιστρέψει την δυσχερή θέση που βρέθηκε η ομάδα του και ο Ολυμπιακός έχασε.

Η επιβεβαίωση της άποψης περί της τρικυμίας του Βαλβέρδε μόλις στραβώσει ένα ματς ήρθε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Δεδομένες και σοβαρές οι ελλείψεις, δεν λέμε.

Όμως, χρειαζόταν η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού τους βασικούς για να κερδίσει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος στην οποία η ΑΕΚ έβαλε τέσσερα γκολ μεσ΄την έδρα της την περασμένη βδομάδα; Σοβαροί να είμαστε.

Άσε που οι ελλείψεις του Πανσερραϊκού ήταν περισσότερες και πιο σοβαρές γιατί δεν έχει το βάθος του Ολυμπιακού. Κι όμως ο Βαλβέρδε κατάφερε να κάνει ντέρμπι ένα ματς-ρουτίνας και να πνίξει τον κόσμο στο άγχος!

Η έμπνευση να γυρίσει πίσω τον Φουστέρ στέρησε από τον Ολυμπιακό κάθε ελπίδα
δημιουργίας παιχνιδιού στον αγώνα. Η δε χρησιμοποίηση του άπειρου Ποτουρίδη και η άρον άρον επιστράτευση του Αβραάμ Παπαδόπουλου από τον πάγκο (μετά το...1-2) αποδεικνύουν ότι ο Ισπανός δεν μέτρησε σωστά τον αντίπαλο και όταν το έκανε ήταν ήδη πίσω στο σκορ.

Όπως γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις στον Ολυμπιακό την παρτίδα σώζει η κλάση
των ποδοσφαιριστών. Μιά ενέργεια ο Πάντελιτς κι άλλη μία ο Ριέρα και το παιχνίδι από δύσκολο μετατράπηκε σε απλό, αλλά με τον κόσμο να αναρωτιέται πως τα κατάφερε ο Ισπανός τεχνικός να μην μπορεί να κερδίσει τα δεύτερα του Κοκότοβιτς!

Έλα ντε...

Πηγή: theplayer.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags