"Πονοκεφαλιάζει" ο Μπέσνικ Χάσι ενόψει των προσεχών σημαντικών αγώνων του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, μιας και τέθηκε εκτός πλάνων για το επόμενο σημαντικό διάστημα (40 ημέρες) ο βασικός του κεντρικός αμυντικός, Γιάγκος Βούκοβιτς.

Είναι αλήθεια ότι ο Σέρβος στόπερ δεν έχει προλάβει ακόμα να μπει στα πλάνα του προπονητή, μιας και ήρθε στο Λιμάνι ανέτοιμος, όταν ανέβασε ρυθμούς τραυματίστηκε και τώρα ήρθε η θλάση που θα πάει ακόμα πιο πίσω την ένταξή του στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών.

Μάλιστα, το χειρότερο για τον παίκτη ήταν ότι στο παιχνίδι της Σερβίας με την Ιρλανδία αναγκάστηκε να παίξει μέχρι τέλος ως τραυματίας αγωνιζόμενος στην επίθεση, για να μην έχει κενό στα μετόπισθεν η ομάδα του, με αποτέλεσμα να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάστασή του.

Έτσι, λοιπόν, ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων καλείται στα επόμενα ματς και κυρίως στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στη Σπόρτινγκ, να χρησιμοποιήσει ένα δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, που δεν έχει ξαναπαίξει μαζί, πιθανότατα τον νεοφερμένο Μπιορν Ένγκελς με τον Αλεξί Ρομαό.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι μέχρι στιγμής στα πρώτα παιχνίδια, ο Κοσοβάρος κόουτς έχει παίξει στην άμυνα με Βούκοβιτς-Ρέτσο και Ρέτσο-Ρομάο, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί, πλέον, μετά την αποχώρηση του Έλληνα αμυντικού για τη Λεβερκούζεν.

Το πιο ανησυχητικό, βέβαια, για τον Μπέσνικ Χάσι είναι ότι έχει ξεμείνει και από εφεδρικές λύσεις, μιας και ο Αλμπέρτο Μποτία δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ στα μπακ απ υπάρχει μόνο ο νεαρός Παπέ Σισέ, ο οποίος ναι μεν έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά της προετοιμασίας, αλλά δεν στερείται εμπειριών.