Facebook Pixel Η τρέλα "ερυθρόλευκου" για να κερδίσει τον Χάσι - Το "όχι" σε Αναστασίου και η κόντρα με την Ομοσπονδία
| 2017-09-09 18:46:00

Η τρέλα "ερυθρόλευκου" για να κερδίσει τον Χάσι - Το "όχι" σε Αναστασίου και η κόντρα με την Ομοσπονδία

Η τρέλα "ερυθρόλευκου" για να κερδίσει τον Χάσι - Το "όχι" σε Αναστασίου και η κόντρα με την Ομοσπονδία

Δεν αποτελεί τον… αγαπημένο παίκτη του Κοσοβάρου τεχνικού, αλλά το έχει βάλει σκοπό να του αλλάξει τη γνώμη. Ποιες προτάσεις απέρριψε και με ποιους τα… έβαλε για να το πετύχει!

Απόφαση ζωής πήρε το φετινό καλοκαίρι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, επιλέγοντας να μείνει στον Ολυμπιακό και να παλέψει για περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα, την ίδια ώρα που οι προτάσεις που δέχτηκε από το εξωτερικό μόνο λίγες δεν ήταν. Όμως, δεν κατάφεραν να τον δελεάσουν...

Από το ξεκίνημα της σεζόν εμφανίστηκαν για τον Ιρανό οι πρώτες δυσκολίες στη συνεργασία του με τον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος - σύμφωνα με τις πληροφορίες – δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από το στιλ παιχνιδιού του 27χρονου φορ στα εκτενή στιγμιότυπα που είχε παρακολουθήσει από τα περσινά ματς του Ολυμπιακού, πριν αναλάβει την ομάδα.

Ωστόσο, αυτό που έλεγε παντού και πάντα ο Ιρανός ήταν πως «θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και να παλέψω για τη θέση του στην ομάδα». Το... μότο αυτό το τήρησε μέχρι και την ύστατη ώρα του μεταγραφικού παζαριού, αρνούμενος να αποδεχτεί κάποια από τις πολλές προτάσεις συνεργασίας, που του έγιναν. Κυρίως από την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό έδειξε η Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου, καθώς ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει ξεκάθαρη εικόνα για την αξία του παίκτη και τον ήθελε σαν... τρελός στην ομάδα του. Όμως, δεν κατάφερε, τελικά, να τον πείσει να μετακομίσει στο Βέλγιο.

Έτσι, ο Ανσαριφάρντ παρέμεινε «κάτοικος» Πειραιά, χάνοντας όμως τη θέση του στην ευρωπαϊκή λίστα των πρωταθλητών. Κάτι που μάλλον έμοιαζε αναμενόμενο μετά την απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς και τη μεγάλη πίστη που δείχνει ο Χάσι στην αξία του Μπεν.

Πάντως, ο Ιρανός φορ δεν χάνει το κουράγιο του και πλέον, περιμένει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο αμέσως προσεχές διάστημα θα είναι πάρα πολύ αυξημένες και οι ρυθμοί, όπως και η ένταση στα ευρωπαϊκά ματς, εξαντλητικοί.

Θέμα όμως, φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή και στις σχέσεις του παίκτη με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του. Όπως λέγεται, στην Π.Ο. του Ιράν έχουν δυσαρεστηθεί με τη στάση του Ανσαριφάρντ, τόσο επειδή συχνά-πυκνά ασκεί κριτική στη διοίκηση της Ομοσπονδίας όσο και επειδή φαίνεται πως παρέβλεψε κάποιες «προτροπές» να βρει μια ομάδα όπου θα πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του τη φετινή σεζόν, ώστε να πάει όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο Μουντιάλ.

Ο Ανσαριφάρντ πάντως, ακολούθησε το δικό του μονοπάτι και αυτό που του έλεγε η καρδιά του και έτσι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, καθώς μάλιστα, έχει «γράψε ήδη δύο συμμετοχές στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος και τα πράγματα δεν μπορούν να του πάνε πολύ χειρότερα, πλέον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags