Ποιος θα περίμενε τον Καβάνι να αποκαλεί τον Νεϊμάρ κορυφαίο παίκτη του κόσμου; Σίγουρα κανείς μετά απ' όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους.

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους έχουν «κοντραριστεί» πολλάκις με αφορμή την εκτέλεση ενός πέναλτι και η σχέση τους μόνο καλή δεν ήταν.

Τώρα όμως ήρθαν τα πάνω κάτω και φαίνεται πως η «διαμάχη» τους έλαβε τέλος. Ο Έντινσον Καβάνι μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Νεϊμάρ και όπως φαίνεται κόντρα τους είναι παρελθόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ovacion»:

«Το να αγωνίζεσαι στο πλευρό σπουδαίων παικτών είναι πάντα ευχάριστο. Ωστόσο, είναι αλήθεια πως σ' αυτό το άθλημα δεν μπορείς να είσαι φίλος με όλους. Οφείλεις να σέβεσαι τους συμπαίκτες σου κι αυτή είναι η βάση προκειμένου να καταλάβεις αν μπορείς να γίνεις ή όχι φίλος με κάποιον».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Νεϊμάρ λέγοντας: «Του μίλησα και του είπα τι σκεφτόμουν. Όμως, αυτές οι συζητήσεις μένουν στα αποδυτήρια. Δεν πρόκειται να πω τίποτα. Όποιος γνωρίζει ποδόσφαιρο μπορεί να καταλάβει ποιος ήταν οι σκέψεις μου. Σε μία ομάδα πρέπει το σύνολο να επιτύχει τους στόχους. Το ατομικό στοιχείο έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Θεωρώ πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ελπίζω να κερδίσει τη 'Χρυσή Μπάλα' κάποια στιγμή. Αυτό θα σημαίνει πως η Παρί θα έχει κερδίσει πολλά τρόπαια και πολλούς τίτλους. Άλλωστε, μόνο αυτό με ενδιαφέρει».