Μετά την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και την εισροή ρευστού στα ταμεία του Παναθηναϊκού, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες περιπτώσεις που ενδεχομένως να αποφέρουν κέρδος και οικονομική ανάσα στο "τριφύλλι".

Μία από αυτές είναι η περίπτωση του Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να φέρουν μεταγραφή και να "λασκάρουν" την ήδη δύσκολη κατάσταση στα οικονομικά της ομάδας.

Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα ο ατζέντης του Φινλανδού μέσου, με σκοπό να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το μέλλον του παίκτη.

"Φιλοδοξία" των Πράσινων, όπως και του Λουντ, είναι να πωληθεί τον Ιανουάριο (υπάρχει ενδιαφέρον από την Σταντάρ Λιέγης) και να μην υπογράψει κάπου ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι που μας έρχεται. Αυτός είναι ο Νο1 στόχος της ομάδας.

Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα προσφοράς νέου συμβολαίου την δεδομένη χρονική στιγμή, όπως γράφτηκε, έστω και αν ο Λουντ μοιάζει να είναι συνεννοήσιμος και συνεργάσιμος.

Αν υπάρξει ανανέωση θα γίνει μόνο για τα μάτια του κόσμου, με το "τριφύλλι" να τοποθετεί στο συμβόλαιό του μια πολύ εφικτή ρήτρα για τους ενδιαφερόμενους, ήτοι κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.