Ποιον «πρωτοκλασάτο» ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ «πετάει» εκτός ενδεκάδας αύριο ο Ραζβάν Λουτσέσκου και γιατί;

Ο Ροντρίγκο Ρέι ήρθε στην Τούμπα για να κάνει την διαφορά στην Τούμπα και σε γενικές γραμμές έχει αφήσει ικανοποιημένους τον Λουτσέσκου, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον κόσμο των ασπρόμαυρων.

 

Ούτε ο Αργεντινός όμως έχει καταφέρει να δώσει το… κάτι παραπάνω στα εκτός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου του Βορρά και έτσι ο Ρουμάνος προπονητής σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει αύριο στην Ξάνθη την ευκαιρία στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να δείξει πως μπορεί να τα πάει καλύτερα!

 

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, για τον οποίο υπάρχουν σκέψεις να ανανεωθεί το μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr στις 17 Νοεμβρίου, τα πήγε καλά και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου και σε αυτό της Δευτέρας με τον Αιγινιακό, ενώ ο Ρέι δέχθηκε δύο γκολ στις δύο σοβαρές τελικές προσπάθειες του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη!

Αυτό οδηγεί όπως όλα δείχνουν τον Λουτσέσκου να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά φέτος τον Πασχαλάκη σε αγώνα πρωταθλήματος και αντίστοιχα να αφήσει για πρώτη φορά τον Ρέι στον πάγκο, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως υπάρχει προβληματισμός για τις ικανότητες του Αργεντινού πάνω στον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει επενδύσει πολλά χρήματα!