Facebook Pixel Sportdog.gr | Όπου Παναθηναϊκός κι η μοίρα του - Πέρασε από Λεωφόρο ο Πανιώνιος, του έσπασε το σερί!
| 2017-12-03 16:51:00

Όπου Παναθηναϊκός κι η μοίρα του - Πέρασε από Λεωφόρο ο Πανιώνιος, του έσπασε το σερί!

του Δημήτρη Σκούφου
Όπου Παναθηναϊκός κι η μοίρα του - Πέρασε από Λεωφόρο ο Πανιώνιος, του έσπασε το σερί!

Νίκη πεντάδας οι κυανέρυθροι με 1-0.

Με ένα γκολ του Ντουρμισάι στο 73' ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία νίκη (1-0) μέσα στη Λεωφόρο και υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του εντός έδρας ήττα επί θητείας Μαρίνου Ουζουνίδη. Παράλληλα, αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς στο πρωτάθλημα που οι Πράσινοι μένουν χωρίς νίκη, με την κατάσταση να δείχνει τραγική.

Το ματς ήταν κακό, χωρίς πολλές ευκαιρίες, όμως στην γενικότερη εικόνα ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη που τον φέρνει στην πεντάδα. Το "τριφύλλι" θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό, αν στο 76' η κεφαλιά του Άλτμαν δεν έφευγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Κότνικ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης υπήρξε "εμφύλιος" στις κερκίδες, αφού μερίδα οπαδών άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, με αφορμή να υπάρξει ένταση ανάμεσα σε φίλους της ομάδας.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Ντουρμισάι. Ο επιθετικός του Πανιωνίου μπήκε στο ματς στο 61' αντί του Γεσίλ και στο 73' σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, δίνοντας την τεράστια νίκη στους Νεοσμυρνιώτες.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Κολοβέτσιο - Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας, τον Γιόχανσον δεξιά και τον Χουλτ αριστερά. Λουντ και Σιλά ήταν τα δύο χαφ, ο Χατζηγιοβάνης ήταν στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και ο Καμπέσας αριστερά, με τον Άλτμαν λίγο πιο πίσω από τον Μολίνς, σε σύστημα 4-4-1-1.

Από πλευράς Πανιωνίου ο Κότνικ ήταν στο τέρμα, οι Γκιοατά - Μπανανά στο κέντρο της άμυνας, ο Βλάχος στο δεξί άκρο και ο Χατζισαφί στο αριστερό. Κόρμπος και Σιώπης ήταν τα δύο χαφ, τριάδα μπροστά τους ήταν οι Λάμπρου, Σαββίδης και Σπιριντόνοβιτς και επιθετικός ο Γεσίλ, σε σύστημα 4-2-3-1.

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ στο 73'. Κολοβέτσιος και Ρέις μπερδεύτηκαν, ο Ντουρμισάι επωφελήθηκε και σκόραρε το νικητήριο γκολ του αγώνα.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία στη Λεωφόρο, ούτε οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για κάποια φάση.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Παναθηναϊκός... παραπαίει και το έδειξε και στο σημερινό ματς. Με πολλές απουσίες και πολλά νέα πρόσωπα στην 11άδα οι Πράσινοι ήταν κατώτεροι του Πανιωνίου, που ήταν σοβαρός και πήρε σπουδαίο διπλό σε μια δύσκολη έδρα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Η κατάσταση στο "τριφύλλι" όσο πάει και χειροτερεύει, αφού τα οικονομικά προβλήματα έχουν αρχίσει και επηρεάζουν πλέον ξεκάθαρα το αγωνιστικό κομμάτι. Το τραγικό της υπόθεσης φάνηκε και στο τέλος του αγώνα με τα συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη ο Πανιώνιος έβγαλε υγεία για ένα ακόμα ματς και με σωστό και μετρημένο παιχνίδι κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να "βυθίσει" περισσότερο τους Πράσινους.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ το γκολ της αναμέτρησης

Θυμηθείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Σιλά (46' Ρέις), Λουντ, Καμπέσας (70' Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46' Χίλιεμαρκ), Άλτμαν, Μολίνς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Γκιοατά, Μπανανά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (84' Παπαγεωργίου), Σιώπης, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς (70' Μασούρας), Γεσίλ (61΄Ντουρμισάι).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags