Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χατζισαφί η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού!
| 2017-12-10 14:50:00

Απίστευτο: Ο Καρίμ "μαρτύρησε" την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Αυτόν "χτυπάει" από Ελλάδα!

Sportdog Team
Απίστευτο: Ο Καρίμ "μαρτύρησε" την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Αυτόν "χτυπάει" από Ελλάδα!

Όλο το ρεπορτάζ στο sportdog.gr!

«Εχω μεγάλο κίνητρο να πετύχω και να ανοίξω το δρόμο για τον ερχομό και άλλων Ιρανών στον Ολυμπιακό»... Με αυτή τη δήλωση είναι πολύ πιθανό να αποκάλυψε ή να «φωτογράφισε» ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μια από τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, αφού πλέον μόνο κοινό μυστικό δεν αποτελεί πως οι Ερυθρόλευκοι ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση το διεθνούς Ιρανού αριστερού μπακ του Πανιωνίου, Εχσάν Χατζισαφί!

Τον 27χρονο παρακολούθησε για μια ακόμα φορά φέτος από κοντά ο νέος αρχισκάουτ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος ήταν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Πλατανιά και είδε τον Χατζισαφί να αγωνίζεται για 13η φορά βασικός στο πρωτάθλημα. Όπως φαίνεται, οι Κυανέρυθροι πέτυχαν «λίρα 100» σε αγωνιστικό επίπεδο με την απόκτησή του το καλοκαίρι και τώρα είναι πιθανό να αποκομίσουν κέρδη και σε οικονομικό επίπεδο.

Άλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά για τον έμπειρο αριστερό μπακ, με τις 77 διεθνείς συμμετοχές(!), που θα πάει και στο προσεχές Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, όντας βασικότατος στους προκριματικούς αγώνες.  

Για τον συμπατριώτη του έχει ήδη μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς μάλιστα, ο διεθνής φορ βλέπει την αγωνία που υπάρχει στο Λιμάνι για την εξεύρεση μιας αξιόπιστης λύσης για το αριστερό άκρο της άμυνας μετά το... φιάσκο με τον Χρβόγε Μίλιτς.

Εδώ και καιρό, ο Ολυμπιακός έχει μείνει με μοναδικό αριστεροπόδαρο μπακ τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος χρειάζεται απαραίτητα «ανάσες» και αναζητείται άμεσα μια αξιόπιστη λύση. 

Ο Χατζισαφί εκτός μιας από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, είναι και άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, οπότε δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής προκειμένου να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, το γεγονός ότι θα βρεθεί στο Μουντιάλ θα προσφέρει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να κάνει άμεσα μια μικρή απόσβεση των χρημάτων που θα επενδύσει για την πιθανή απόκτησή του, καθώς θα λάβει ένα σημαντικό μέρος της πλούσιας αποζημίωσης που δίνει η ΦΙΦΑ στις ομάδες που παραχωρούν παίκτες τους για το Μουντιάλ!

Όλα θα μπουν στο... ζύγι από τον Ολυμπιακό, που σίγουρα έχει και άλλες λύσεις στο μικροσκόπιό του (όπως είναι  Ρουμάνος, Κριστιάν Γκανέα, της Βιτορούλ), αλλά τον Χατζισαφί τον έχει μέσα στα... πόδια του και μπορεί πιο εύκολα να τον κάνει δικό του. Μένει να φανεί ποια θα είναι η εισήγηση του Μοντέστο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, με τις ενδείξεις, πάντως, να συνηγορούν πως υπάρχει ήδη πολύ θετική άποψη για τον Ιρανό, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει μια σίγουρη και σχετικά εύκολη από πλευράς διαπραγματεύσεων, λύση για τους Ερυθρολεύκους στη μικρή χρονικά μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags