Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι πρώτες δηλώσεις Θεοδωρόπουλου για ΠΑΟ - Αντωνιάδης: «4 οι συμπαίκτες, ένας είναι ο...»!
| 2017-12-11 16:25:00

Οι πρώτες δηλώσεις Θεοδωρόπουλου για ΠΑΟ - Αντωνιάδης: «4 οι συμπαίκτες, ένας είναι ο...»!

Sportdog Team
Οι πρώτες δηλώσεις Θεοδωρόπουλου για ΠΑΟ - Αντωνιάδης: «4 οι συμπαίκτες, ένας είναι ο...»!

Τρέχουν οι εξελίξεις στο πράσινο ρεπορτάζ.

Λίγο περισσότερο από δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τους αναλύσει το πλάνο του για την σωτηρία του Τριφυλλιού.

Μετά το τέλος της συζήτησης ο "Mr. Chipita" θέλησε να ρίξει τους τόνους για να μην δημιουργηθούν μεγάλες προσδοκίες στους φίλους της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Έχει δοθεί υπερβολική σημασία στη σημερινή συνάντηση. Σήμερα κάναμε μία ανταλλαγή απόψεων με φίλους και παλαιμάχους του Παναθηναϊκού. Κουβεντιάσαμε κι ως εκεί… Δεν έπρεπε να δημιουργηθεί αυτός ο θόρυβος και να είναι εδώ τόσοι δημοσιογράφοι για το θέμα… Δεν πρέπει να δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο και ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση για το αύριο του Παναθηναϊκού. Κάναμε μια κουβέντα για να συζητήσουμε τα προβλήματα της ομάδας…».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπου δέκα μέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ πρέπει να αναφερθεί ότι ο Αντώνης Αντωνιάδης αποκάλυψε ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος έχει βρει τέσσερις συμπαίκτες, ένας εκ των οποίων είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης (Κύπριος επιχειρηματίας).

«Κάναμε μια συνάντηση για ένα πλάνο σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό ώστε να μην πάει στα βράχια. Μαζί με τον κ. Θεοδωρόπουλο είναι ακόμα 4 επιχειρηματίες μεταξύ των οποίων ο κ. Γαβριηλίδης που είναι μάνατζερ επιχειρήσεων στην Κύπρο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags