Facebook Pixel «Δύο ματς ξέρω για Ψωμιάδη και τους... αστακούς»
| 2011-08-03 19:07:00

«Δύο ματς ξέρω για Ψωμιάδη και τους... αστακούς»

«Δύο ματς ξέρω για Ψωμιάδη και τους... αστακούς»

Ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στην έφεση που κατέθεσε η Καβάλα για τον υποβιβασμό της ομάδας. Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για την εμπλοκή του Μάκη Ψωμιάδη με τον ΑΟΚ, για τα όσα έχει ακούσει για στημένους αγώνες, αλλά και για τους... πυροβολισμούς στους αστακούς!

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Για μένα είναι αναγκαιότητα να ξέρω τι σημαίνει η οικογένεια Ψωμιάδη, γιατί αλλιώς δε θα μπορούσα να επιβιώσω στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Τον κ. Σταύρο Ψωμιάδη τον γνωρίζω μόνο από μία κλήρωση. Δεν γνωρίζω τι δουλειά κάνει. Γνωρίζω όμως πολύ καλά τον κ. Μάκη Ψωμιάδη. Τον γνωρίζω αφού έχουμε προεδρεύσει και οι δύο της ΑΕΚ. Εγώ το 1997-98 και αργότερα ο Ψωμιάδης. Η γνώση μου είναι πως ο πραγματικός ιδιοκτήτης, μέτοχος της Καβάλας είναι ο Μάκης Ψωμιάδης. Επειδή υπάρχει νομικό κώλυμα, λόγω υπόθεσης με την ΑΕΚ, επελέγη να διοικεί ο Σταύρος Ψωμιάδης.

Δεν γνωρίζω τίποτα άλλο για τον κ. Ψωμιάδη εκτός των δύο παιχνιδιών. Δεν ξέρω αν πλήρωσε ο Μάκης Ψωμιάδης. Στο ΠΑΣ Γιάννινα- Καβάλα, ο ΠΑΣ άλλαξε τα 8/11 της ομάδας του και μου έκανε εντύπωση. Ο Όγιος τρομοκρατήθηκε από ένα περιστατικό πριν από τον αγώνα. Ο κ. Μάκης Ψωμιάδης πήγε σε ένα μαγαζί και πυροβολούσε αστακούς, παρουσία του κ. Χριστοβασίλη. Αυτά μου είπε ο κ. Βήτας (νομικός σύμβουλος του ΠΑΣ). Αυτό τρομοκράτησε τους ανθρώπους του ΠΑΣ και τον Όγιος.

Όσο για το Αναγέννηση Καρδίτσας - Καβάλα 3-0 εμπλέκονται ο Κασιμάτης, δεξί χέρι εποχής Β. Μητρόπουλου, και ο ιδιοκτήτης της Αναγέννησης Καρδίτσας Κωτούλας. Το ενδιαφέρον πρόσωπο, όμως, είναι ο τότε προπονητής της Καρδίτσας Περικλής Αμανατίδης. Αγωνιστικά το σκορ ήταν έκπληξη και όσοι το γνώριζαν πιθανότατα θα έβγαλαν πολλά λεφτά.

Μετά το 2005 μπήκαν στο ποδόσφαιρο μπράβοι και κακοποιοί. Προστάτες και μπράβοι έγιναν ιδιοκτήτες ομάδων. Οι άνθρωποι αυτοί, όπως ο Τσακογιάννης με τα όπλα και ο Μπέος διαφορετικά, δημιούργησαν ένα κλίμα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags