Είναι γνωστό πως ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ και της Πόρτο και όλα δείχνουν πως ο μέσος του Ολυμπιακού είναι σχεδόν απίθανο να βρίσκεται στο λιμάνι τη νέα σεζόν.

Η ληστεία στο σπίτι του Οφόε, τη στιγμή που εντός της οικίας βρισκόταν ο ίδιος με την οικογένειά του, σόκαρε τον Βέλγο άσο και μάλιστα άμεσα η σύζυγός του επέστρεψε στο Βέλγιο μαζί με το παιδί τους.

Ο Οφόε, σύμφωνα με τη Live Sport, έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και δεν δείχνει να αλλάζει στάση, κάτι που φάνηκε τις τελευταίες ημέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και στου Ρέντη.

Από τον Ολυμπιακό έχουν απαντήσει αρνητικά στις πρώτες κρούσεις, όμως η Πόρτο δεν δείχνει να εγκαταλείπει. Ο Οφόε από την πλευρά του αναμένεται να πιέσει μέχρι τέλους για μεταγραφή, όπως είχε κάνει εξάλλου και στη Λέγκια προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal με τον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί πως η Λέγκια διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20% του ποδοσφαιριστή, γι΄ αυτό και ο Ολυμπιακός ζητάει αυτή τη στιγμή ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.