Λόγω της κατάστασης που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον περιτριγυρίζουν προκειμένου να του αρπαξουν περιουσιακά στοιχεία. Ακόμα και στην Ελλάδα ορέγονται ποδοσφαιριστές του, με εξαίρεση την ΑΕΚ, η οποία έχει ξεκαθαρίσει σε ανεπίσημο επίπεδο, ότι θα τηρήσει το ευ αγωνίζεσθαι σε αυτήν την ιστορία.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή που βρίσκεται μονίμως στην επικαιρότητα για αυτόν τον λόγο είναι του Νίκλας Χουλτ. Ο μάνατζέρ του άλλωστε γνωστοποίησε πρόσφατα στον Παναθηναϊκό, ότι έχει προτάσεις από δύο ελληνικές και από το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει βέλγικο δημοσίευμα, αυτές οι ομάδες είναι ο ΠΑΟΚ, κάτι που ξέραμε και ο Ολυμπιακός (το φανταζόμασταν).

«Ο Νίκλας Χουλτ, Σουηδός αριστερός μπακ που έχει συνδεθεί με την Άντερλεχτ, θέλει να βάλει τέλος στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.Ο ατζέντης του, ωστόσο, δεν έχει ακούσει κάτι για την Άντερλεχτ, αλλά για τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και δύο τουρκικούς συλλόγους», ανέφερε μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της «nieuwsblad.be» με αφορμή τα σενάρια περί ενδιαφέροντος και της Άντερλεχτ για τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται, ότι την Πέμπτη έγινε γνωστή η προσφυγή του Χουλτ κατά του Παναθηναϊκού, μέσω της οποίας ζητά απαγόρευση μεταγραφών και αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί. Αυτό το ενδιαφέρον των ομάδων φαίνεται πως πρίζωσε τον Σουηδό για να κάνει αυτήν την κίνηση για να μείνει ελεύθερος. Το θέμα όμως είναι, ότι το Τριφύλλι κάλυψε τη δόση του Δεκεμβρίου και σύμφωνα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, αφού εξοφλήθηκε δεν είναι ελεύθερος.

Σημειωτέον, ότι το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει, ότι στο κόλπο για Χουλτ ήταν και ο Ολυμπιακός. Σε σχετικό ρεπορτάζ αναφερόταν, ότι οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν την περίπτωση του Σουηδού.