Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και πρώην πρόεδρος του Ηρακλή μίλησε για τους “κυανόλευκους” αναφέροντας ως οδυνηρή την εμπειρία του στον “γηραιό” .
Αναλυτικά όσα είπε στο ένθετο secret:
Για τον Ηρακλή: Μία πολύ οδυνηρή εμπειρία. Το έκανα με πάθος αλλά δεν ήταν καλά τα πράγματα εκεί. Όλοι οι προκάτοχοι μου είχα σοβαρά προβλήματα. Ευτυχώς βγήκα αλώβητος, γιατί είχα το θάρρος να το αντιμετωπίσω. Στάθηκα όρθιος και κάθε μέρα αντιμετώπιζα τα προβλήματα, δεν έφυγα.
Για τον Βαρδή: Ο Αντώνης Βαρδής ήταν ο μουσικός μου μέντορας. Πάντα θα φροντίζω να απασχολεί η μουσική του. Η σχολή του αναντικατάστατη. Υπάρχει ένα τεράστιο κενό από την απώλεια του.
Για τον πιο… ωραίο τύπο του 2017: Θα μπορούσα να πω αρκετούς αλλά ξεχωρίζω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ωραίος, φανταστικός τύπος, όλα τα λεφτά.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο