Facebook Pixel Η πρόταση του ΠΑΟΚ για Μολέντο! Ποιοι παίκτες «έρχονται» στην Αθήνα και τα λάθη του Τριφυλλιού
| 2018-01-05 19:18:00

Το «μυστικό» για Μολέντο που δε γράφει κανείς - Το κρυφό ποσοστό και που κλείνει το deal

Sportdog Team
Το «μυστικό» για Μολέντο που δε γράφει κανείς - Το κρυφό ποσοστό και που κλείνει το deal

Δυστυχώς η... καταστροφή δεν είναι μακριά για τον ΠΑΟ.

Σε ρυθμούς Ροντρίγκο Μολέντο κινούνται τα τελευταία 24ωρα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, καθώς η επίσημη πρόταση του Δικεφάλου για τη μεταγραφή του έμπειρου στόπερ έχει ανάψει φωτιές.

Η προσφορά του Δικεφάλου, όπως σας ενημέρωσε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ το sportdog.gr, είναι 700.000 ευρώ για τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα υπάρχει και δέσμευση να καλύψουν οι Θεσσαλονικείς το 25% της Ιντερνασιονάλ, περίπου 155.000 ευρώ σε δύο δόσεις. Επίσης, μέσα στην προσφορά του ΠΑΟΚ υπάρχουν και έμψυχα ανταλλάγματα, καθώς οι Θεσσαλονικείς για να πείσουν τους Πράσινους να δώσουν το «οκ» για τον Μολέντο, προσφέρουν εκτός από χρήματα και παίκτες ή παίκτη που θα έρθει πληρωμένος ως το τέλος της σεζόν και τότε θα μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο ως ελεύθερος με το Τριφύλλι.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να «κατηφορίσουν«» προς την Αθήνα, τις τελευταίες ώρες ακούγονται έντονα τα ονόματα των Κωνσταντινίδη και Κάτσε, για τους οποίους έχει εξαιρετική άποψη ο Ουζουνίδης. Ο Έλληνας άσος, που αγωνίζεται ως δεξί μπακ, είναι πιο εύκολη περίπτωση, ενώ παρά τις αντιρρήσεις του Αλβανού αμυντικού χαφ, οι δύο ομάδες εκτιμούν πως θα καταφέρουν στο τέλος να τον πείσουν να αλλάξει ομάδα και πόλη.

Το θέμα όμως, για να προχωρήσει το deal, ήταν και παραμένει ο Μολέντο, καθώς μπορεί ο Βραζιλιάνος να δείχνει (για την ώρα) μία προτίμηση στην Ιντερνασιονάλ, ωστόσο τα χρήματα των Βραζιλιάνων δεν ικανοποιούν το Τριφύλλι. Η πρότασή τους δεν ξεπερνάει τις 300-400.000 ευρώ (αφού έχουν και ποσοστό 25%), ενώ ποσοστό έχει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα διαλλακτικός να χαρίσει χρήματα, ειδικά από τη στιγμή που έχουν «διπλώσει» δύο δόσεις συμβολαίου από τον Παναθηναϊκό.

Γι’ αυτό και θα είναι… καταστροφή για τους Πράσινους, εάν τελικά ο Μολέντο επιλέξει να γυρίσει στην Ιντερνασιονάλ. Από την στιγμή πάντως που στον ΠΑΟΚ το παλεύουν, τον ψήνουν, είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία του παίκτη για να γυρίσει και όλα παραμένουν ανοιχτά, ίσως για λίγες ακόμα ώρες!

Πάντως, η υπόθεση Μολέντο είναι ένα ακόμα λάθος του Παναθηναϊκού και οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πόσο ερασιτεχνικά χειρίστηκαν στο Τριφύλλι και αυτή την υπόθεση. Για τον Βραζιλιάνο οι απαιτήσεις ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες από το 1.5 εκατ. ευρώ και πλέον η καλύτερη πρόταση είναι στις 800.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags