Παρά την κακή οικονομική κατάσταση του συλλόγου που αναγάγει σε προτεραιότητα την πώληση παικτών, ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει ήδη σε μια μεταγραφή, αφού απέκτησε τον Βαγγέλη Οικονόμου.

Το Τριφύλλι έχει ανάγκη για ενίσχυση και στην επιθετική του γραμμή, με το όνομα του Πέδρο Κόντε να παίζει έντονα στην επικαιρότητα της ομάδας.

Πράγματι, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο το θέμα δεν μπορεί να προχωρήσει εάν δεν τηρούνται ορισμένες απαραίτητες προϋποθέσεις.

Χρήματα για αγορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχουν, συνεπώς ο μόνος τρόπος να αποκτήσουν τον Ισπανό φορ οι Πράσινοι είναι ο παίκτης να καταθέσει προσφυγή ώστε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Παρ’ όλα αυτά, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανή και ο λόγος είναι η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ευτύχησε να πουλήσει τον Έλληνα άσο στους «κανονιέρηδες» και μάλιστα με… τρελά λεφτά (περίπου 2,1 εκατ. ευρώ), κάτι που σημαίνει ότι πλέον υπάρχουν στα ταμεία του συλλόγου τα χρήματα προκειμένου οι παίκτες της ομάδας να εξοφληθούν και να μην υπάρξουν προσφυγές.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα στους παίκτες ότι επίκειται η εξόφλησή τους μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, προφανώς επειδή είχε κατά νου τα έσοδα από την επικείμενη πώληση του Μαυροπάνου. Συνεπώς, το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφυγή ο Κόντε απομακρύνεται, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να τον αποκτήσει θα «ναυαγήσει».