Facebook Pixel Αυτή είναι η «μεταγραφάρα» του Παναθηναϊκού για τον Γενάρη - Sportdog.gr
| 2018-01-07 17:48:00

Αυτή είναι η «μεταγραφάρα» του ΠΑΟ για τον Γενάρη - «Τρελαμένος» ο Ουζουνίδης με τον παικταρά!

Sportdog Team
Αυτή είναι η «μεταγραφάρα» του ΠΑΟ για τον Γενάρη - «Τρελαμένος» ο Ουζουνίδης με τον παικταρά!

Να και μια ευχάριστη είδηση για τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Πλατανιά, μετά τον θρίαμβό του στις 28 Οκτωβρίου κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας μάλιστα καλή απόδοση, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί μετά το ματς χαμογελαστός, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού είδε την ομάδα του να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, να βγάζει αυτοματισμούς και να δημιουργεί φάσεις από οργανωμένες επιθέσεις, κάτι που σπάνια συνέβαινε μέχρι τώρα στο Τριφύλλι. Παρότι το γκολ δεν ήρθε εύκολα και χρειάστηκε τα δύο πέναλτι για να νικήσει με 2-0, ο κόσμος των Πρασίνων έφυγε «γεμάτος» από τη Λεωφόρο.

Το ίδιο σίγουρα ισχύει και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος μπορεί να εξέφρασε τα παράπονά του για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών του, ωστόσο έχει λόγους για να βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια και ένας από αυτούς είναι και η εμφάνιση του Αντονί Μουνιέ.

Ο Γάλλος άσος ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου για τον Παναθηναϊκό και ίσως για πρώτη φορά φέτος, δικαιολόγησε γιατί ο προπονητής του επέμενε τόσο πολύ το καλοκαίρι για τη μεταγραφή του και του έδωσε μάλιστα ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στο ρόστερ, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν περίπου στις 400.000 ευρώ.

Ο Αντονί Μουνιέ ήταν εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, δημιούργησε πολλά ρήγματα από τα πλάγια στην άμυνα των Κρητικών, ενώ έφτιαξε και φάσεις για τους συμπαίκτες του, τις οποίες ωστόσο δεν μετουσίωσαν σε γκολ. Βέβαια, θα μπορούσε ο ίδιος να έχει χρηστεί σκόρερ, καθώς στο πρώτο 45λεπτο έχασε δύο τρομερές ευκαιρίες.

Ο Γάλλος άσος φαίνεται πως βρήκε τον καλό του εαυτό στο καλύτερο σημείο της χρονιάς και ίσως να αποτελεί… μεταγραφή του Γενάρη, καθώς θα δώσει λύσεις στον Μαρίνο Ουζουνίδη, τη στιγμή που βλέπει την ομάδα του να ξεμένει από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

«Το πρώτο του παιχνίδι ήταν στην ουσία. Δεν ήταν έτοιμος. Είναι επαγγελματίας, ελπίζω να έχει συνέχεια. Είναι παίκτης έμπειρος και πιστεύω να συνεχίσει έτσι», δήλωσε μετά το ματς για τον παίκτη ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags