Facebook Pixel Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 0-3
| 2018-01-08 21:23:00

Πρωτάθλημα θα πάρει... όλους θα τους τρελάνει!

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Πρωτάθλημα θα πάρει... όλους θα τους τρελάνει!

Πέρασε... αέρας με 3-0 από την έδρα του Απόλλωνα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος συνεχίζει την τρελή του πορεία στο πρωτάθλημα και το 2018!

Δίχως να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, οι Περιστεριώτες πέρασαν από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης επικρατώντας με 3-0.

Ο Ατρόμητος «καθάρισε» το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο, αφού τα γκολ του πέτυχαν οι Ντάουντα με κεφαλιά στο 5’ και του Ουάρντα μετά από λάθος του Τσόβιτς στο 9’, ενώ στο υπόλοιπο της αναμέτρησης κυριάρχησε και είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Το τελικό 3-0 έκανε ο Ντιγκινί με ωραίο πλασέ σε τετ α τετ στο 86’.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Περιστερίου παρέμεινε στην 4η θέση με 33 βαθμούς και διατηρείται στο «κόλπο» της κατάκτησης του τίτλου, ούσα μόλις 2 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Όσο για τον Απόλλωνα, έμεινε στη 14η θέση με 12 βαθμούς και είναι μόλις έναν πόντο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: O Αμρ Ουάρντα ήταν… όλα τα λεφτά για τον Ατρόμητο. Πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και έδωσε την ασίστ για το τρίτο, ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα αποτέλεσε μεγάλη απειλή για την αντίπαλη άμυνα προσφέροντας μάλιστα και ορισμένες στιγμές ποδοσφαιρικής «μαγείας»!

Η ΦΑΣΗ: Το 2-0 του Ατρομήτου με τον Ουάρντα στο 9’ έκρινε τα πάντα. Ο Τσόβιτς έκανε τραγικό λάθος και ο Αιγύπτιος το εκμεταλλεύτηκε περνώντας την μπάλα από πάνω του. Ο Απόλλωνας Σμύρνης βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν το δεκάλεπτο και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Ατρόμητος ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, μπήκε στο ματς με μεγάλη σοβαρότητα και την πήρε. Ξεκάθαρη η διαφορά ποιότητας των Περιστεριωτών με τον Απόλλωνα Σμύρνης…

ΞΕΚΑΘΑΡΑ... Όσο ο Ατρόμητος συνεχίζει την απίθανη πορεία του, ποιος τολμά να τον βγάλει εκτός από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος; Οι Περιστεριώτες ξεπερνούν τον εαυτό του κάθε αγωνιστική και κυνηγούν ένα όνειρο που στην αρχή της σεζόν έμοιαζε με… επιστημονική φαντασία!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιος, Κονέ, Αλμπάνης, Ελμπάζ (75' Καστιγέχος), Ανιέτε (46' Μάατσεν), Παπάζογλου, Στάθης, Κούρος (34' Ντεβέσα), Μπαρτολίνι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης (12' Σάκιτς), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ντάουντα (75' Καρασαλίδης), Ουάρντα

ΠΑΤΟ ΤΟ

To 1-0 του Ντάουντα

Το 2-0 του Ουάρντα

Το 3-0 του Ντιγκινί

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags