Facebook Pixel Ο Μολέντο "διώχνει" τον Κρέσπο από τον ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2018-01-10 16:30:00

Φέρνει εξελίξεις στον ΠΑΟΚ η μεταγραφή Μολέντο - Ποιον βασικό ξένο «καθαρίζει» ο Βραζιλιάνος;

Sportdog Team
Φέρνει εξελίξεις στον ΠΑΟΚ η μεταγραφή Μολέντο - Ποιον βασικό ξένο «καθαρίζει» ο Βραζιλιάνος;

Από τον παίκτη έχει πολλά παράπονα ο Λουτσέσκου.

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η μετακόμιση του Ροντρίγκο Μολέδο από τη Λεωφόρο στον ΠΑΟΚ, πιθανότατα ως δανεικός από τους «πράσινους» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Νωρίτερα ενημερωθήκατε από το sportdog.gr για όλες τις λεπτομέρειες της πολύκροτης υπόθεσης, με τον Βραζιλιάνο να μην έπαψε ποτέ το τελευταίο διάστημα να είναι ο… εκλεκτός των Σαββίδη, Μίχελ και Λουτσέσκου για το «ασπρόμαυρο» κέντρο άμυνας.

Κι αυτό γιατί στην Τούμπα γνωρίζουν πολύ καλά τις ικανότητες του 30χρονου στόπερ, αλλά και το ότι δεν θα χρειαστεί ούτε… μία ημέρα για να εγκλιματιστεί στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, αλλά και το ότι δεν προέρχεται από κάποιο διάστημα… απραγίας.

Κάθε δράση, βέβαια, φέρνει και… αντίδραση! Ο διαφαινόμενος ερχομός του Μολέδο στην Τούμπα αναμένεται να περιορίσει κατά πολύ τον χρόνο συμμετοχής του Άνχελ Κρέσπο, αφού το πλάνο για τον Βραζιλιάνο είναι να πάρει αμέσως φανέλα βασικού και να αποτελέσει δίδυμο με τον… σούπερ βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι, Φερνάντο Βαρέλα.

Άλλωστε, εδώ και καιρό ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι ικανοποιημένος από τον Ισπανό στόπερ και γι΄ αυτό η απόκτηση ενός στόπερ ήταν και είναι βασική προτεραιότητα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μετά την αποχώρηση του Κάρλος Ζαμπράνο που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν όταν το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ τον «δανείστηκε» από την Ρουμπίν Καζάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags