Facebook Pixel "Ρούκι" και... χαρούμενοι
| 2011-08-05 18:39:00

"Ρούκι" και... χαρούμενοι

"Ρούκι" και... χαρούμενοι

Γιάννης Ζαραδούκας και Ανδρέας Τάτος είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας και αμφότεροι μόνο ευχαριστημένοι που θα μπορούσαν να είναι από το γεγονός αυτό, όπως δήλωσαν και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ. 

«Ευχαριστώ τον κ. Σάντος για την τιμή που μου έκανε με την πρόσκλησή μου στην Εθνική Ανδρών. Ελπίζω με τη δουλειά και την απόδοσή μου να ικανοποιήσω τον προπονητή και να βοηθήσω την Εθνική ομάδα. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και τον Ολυμπιακό Βόλου για την ευκαιρία που μου έδωσε και με βοήθησε να φανεί η δουλειά μου, με αποτέλεσμα την κλήση στην Εθνική», είπε ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού Βόλου.

Από την πλευρά του, ο μέσος του Ατρομήτου έκανε λόγο για επιβράβευση της σκληρής δουλειάς. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Αποτελεί επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που έχω κάνει τόσα χρόνια και στο στόχο που έχω βάλει να κάνω μια σημαντική καριέρα στο ποδόσφαιρο. Είμαι ευτυχισμένος που μου δίνεται αυτή η δυνατότητα να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο και οφείλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος για την ευκαιρία που μου δίνει».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags