«Φωτιές» έχει ανάψει στην ΑΕΚ η στάση του Όγκνιεν Βράνιες, καθώς ο παίκτης «απειλεί» την Ένωση για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, «πατώντας» ουσιαστικά στην πρόταση που έχει στα χέρια του από την Άντερλεχτ.

Ο Βόσνιος άσος φαίνεται πως «στυλώνει» τα πόδια και θέλει να βγει κερδισμένος απ’ αυτή την ιστορία είτε παίρνοντας μια καλή μεταγραφή, είτε υπογράφοντας στην ΑΕΚ καλύτερο συμβόλαιο.

Πάντως, ενδεχομένως ο διεθνής άσος να υπολογίζει χωρίς τον… ξενοδόχο, που σε αυτή την περίπτωση είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος σε τέτοιες υποθέσεις είναι αμείλικτος και το απέδειξε πρόσφατα με τον Γιάννη Ανέστη.

Το αφεντικό της ΑΕΚ δεν ανέχεται «απειλές» από τους παίκτες του και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή του, αν και εφόσον ο Βόσνιος στόπερ δεν… συμμορφωθεί άμεσα. 

Εξάλλου, όπως σας γράφαμε και χθες, η πρόταση της Άντερλεχτ (250.000 ευρώ για δανεισμό και 1,4 εκατ. ευρώ οψιόν αγοράς) δεν πλησιάζει στο ελάχιστο τα «θέλω» της Ένωσης, ενώ δεν πρόκειται να αυξηθεί, αν δεν πουληθεί το μεγάλο της αστέρι, ο Λεάντερ Ντεντόνκερ.

Παρόλα αυτά, ο Όγκνιεν Βράνιες φαίνεται πως δεν κάνει πίσω και πως έχει διάθεση να πάει κόντρα μέχρι να πετύχει τον σκοπό του, κάτι που φανερώθηκε και το χθεσινό του post στα social media.  

Μένει επομένως να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα «επεισόδια» στο συγκεκριμένο σήριαλ κι αν ο παίκτης θα επιμένει στη στάση του, κάτι που ενδεχομένως μπορεί να του στοιχίσει, σε περίπτωση που ο Δημήτρης Μελισσανίδης χάσει την υπομονή του.

Εξάλλου, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θεωρητικά δεν τον «συμφέρει» να τραβήξει άλλο το σχοινί στη συγκεκριμένη ιστορία. Θα ήταν, άλλωστε, τελείως διαφορετική και η αντιμετώπιση από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, αν και εφόσον ο παίκτης δεν έβγαινε στην… επίθεση και κρατούσε μια πιο «ήπια» στάση.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr