Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Παναθηναϊκό, περιμένοντας να δουν πού θα καταλήξει η υπόθεση του Νίκλας Χουλτ, ο οποίος έκανε νέα προσφυγή στους Πράσινους, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Ο Σουηδός είχε καταθέσει προσφυγή στα τέλη του 2017, οι Πράσινοι του κατέβαλλαν 75.000 ευρώ, ο παίκτης έδειξε διάθεση συναίνεσης, όμως, όπως φαίνεται, το «σίριαλ» δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Πάντως, πίσω από τη νέα προσφυγή του παίκτη κρύβεται ένα παρασκήνιο που αφορά τη δικαίωση του Παναθηναϊκού και όλες τις ομάδες της Superleague.

Συγκεκριμένα, οι σύλλογοι της μεγάλης κατηγορίας πίεζαν πολύ ώστε η καταβολή των χρημάτων ως την εκδίκαση της εκάστοτε προσφυγής να δικαιώνει τις ίδιες και όχι την πλευρά του κάθε ποδοσφαιριστή.

Αν, λοιπόν, ο Νίκλας Χουλτ έμενε ελεύθερος, τότε θα δημιουργούνταν δεδικασμένο και σίγουρα τα 2/3 των ελληνικών ομάδων δεν θα ήθελαν μία τέτοια εξέλιξη, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Δηλαδή, να έχουν τον χρόνο μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής να εμφανίσουν πως εξόφλησαν τον εκάστοτε παίκτη που προσφεύγει.  

Στην περίπτωση, βέβαια, του Παναθηναϊκού η εξόφληση προς τον Νίκλας Χουλτ μοιάζει άχρηστη, αφού ο Σουηδός έκανε νέα προσφυγή, με σκοπό, φυσικά, να μείνει ελεύθερος και να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της αρεσκείας του.