Facebook Pixel Έτσι χάλασε το μεγάλο deal του Ολυμπιακού στο παρά ένα των μεταγραφών - Sportdog.gr
| 2018-02-01 09:15:00

Έτσι χάλασε το super deal, γιατί δεν τα έσκασε ο Μαρινάκης - Απίθανη εναλλακτική από Γκαρσία

Sportdog Team
Έτσι χάλασε το super deal, γιατί δεν τα έσκασε ο Μαρινάκης - Απίθανη εναλλακτική από Γκαρσία

Ποιος παίκτης δεν έπιασε Λιμάνι στο παρά ένα των μεταγραφών.

Πολύ δυνατά έπαιξε για την απόκτηση του Νάτσο Βιδάλ ο Ολυμπιακός, καθώς ήταν ο «εκλεκτός» του Οσκαρ Γκαρθία για αντι-Φιγκέιρας. Στο τέλος όμως, επικράτησε η (οικονομική) λογική...

Έστω και στο... παρά ένα του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού προσπάθησαν οι Ερυθρόλευκοι να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο... χατίρι στον προπονητή τους, ωστόσο τα στενά χρονικά περιθώρια και η διάθεση της Βαλένθια να κερδίσει επιπλέον χρήματα για έναν παίκτη που δεν χρειάζεται, οδήγησαν τις διαπραγματεύσεις στα βράχια και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει έναν νέο δεξιό μπακ πρώτης γραμμής σε ναυάγιο.

Έτσι, οι Πειραιώτες θα πορευτούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (καθώς παραμένει ανοιχτή η αγορά των ελεύθερων παικτών) με τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ιγκόρ Σίλβα στη συνέχεια των φετινών τους υποχρεώσεων. Βέβαια, ο Γκαρθία είναι έτοιμος να εκπλήξει τους πάντες, καθώς σκέφτεται ήδη και άλλες λύσεις γα το δεξί άκρο της άμυνας, όπως είναι ο Ανδρούτσος, αλλά και ο Ζιλέ!

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες για την προσπάθεια απόκτησης του Βιδάλ, αυτές αναφέρουν πως ήταν ο μάνατζερ του Ντιόγκο Φιγκέιρας εκείνος που πρότεινε τον 23χρονο Ισπανό μπακ στους Ερυθρολεύκους, με τον Οσκαρ Γκαρθία να λέει αμέσως «ναι» στη συγκεκριμένη περίπτωση. Άμεσα ενεργοποιήθηκε και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για να κάνει τις επαφές με τη Βαλένθια για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ωστόσο, ενώ οι Νυχτερίδες δεν ήταν καθόλου αρνητικές στο να παραχωρήσουν τον παίκτη, η υπόθεση κόλλησε στις απαιτήσεις τους για καταβολή «ενοικίου» πέραν των έτσι κι αλλιώς υψηλών αμοιβών του ποδοσφαιριστή. Το ισπανικό συγκρότημα φαίνεται πως προσπάθησε να... βγάλει κάτι παραπάνω από την υπόθεση, ποντάροντας και στην πίεση που ασκούσε στον Ολυμπιακό το δεδομένο ενδιαφέρον της Αλαβές, ωστόσο έπειτα από πολλές διαπραγματεύσεις, στο Λιμάνι έκριναν ως ασύμφορη οικονομικά μια πιθανή συμφωνία...

Το κόστος του «ενοικίου», οι απολαβές του Ισπανού μπακ και η υψηλή εφορία στην Ελλάδα έκαναν απαγορευτική τη μεταγραφή και ο παίκτης τελικά παρέμεινε στη Βαλένθια, αφού ούτε η Αλαβές μπόρεσε να ικανοποιήσει τις απαιτητικές Νυχτερίδες.

Κάπως έτσι, ο Βιδάλ μπήκε κανονικά στην αποστολή της Βαλένθια για το αποψινό ματς με την Μπαρτσελόνα, ενώ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αργά το βράδυ, τόνισε πως «είχα μια καλή προσφορά από τον Ολυμπιακό, όμως δεν προχώρησε κι έτσι θα μείνω έως το τέλος της σεζόν στη Βαλένθια».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags