Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανοιχτός «πόλεμος» με Καπίνο, «φορτώνει» το λιμάνι - Εκεί πάει να τον δώσει ο Ολυμπιακός
| 2018-02-02 21:45:00

Ανοιχτός «πόλεμος» με Καπίνο, «φορτώνει» το λιμάνι - Εκεί πάει να τον δώσει ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Ανοιχτός «πόλεμος» με Καπίνο, «φορτώνει» το λιμάνι - Εκεί πάει να τον δώσει ο Ολυμπιακός

Τι συμβαίνει με τον διεθνή τερματοφύλακα; Ολο το ρεπορτάζ.

H μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό να αποχαιρετά τους Ζντιέλαρ, Μίλιτς, Μπεν, και Εμενίκε, οι οποίοι δεν υπολογίζονταν ούτως ή άλλως, αλλά και τους Καρσελά, Βούκοβιτς, Φιγκέιρας.

Ο μοναδικός από τους «κομμένους» που παρέμεινε στο ρόστερ είναι ο Στέφανος Καπίνο, για τον οποίο δεν βρέθηκε λύση ώστε να αποχωρήσει.

Ο διεθνής γκολκίπερ παραμένει εκτός πλάνων και στον Ολυμπιακό γίνεται προσπάθεια να βρεθεί αγοραστής εν όψει του καλοκαιριού. Ωστόσο, το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 δεν βοηθά, αφού και ο ίδιος ο παίκτης δεν φαίνεται να «καίγεται» να φύγει, παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να πραγματοποιήσουν επαφές με ομάδες του εξωτερικού για τον Καπίνο. Τον Ιανουάριο ακούστηκε ότι υπήρξε ενδιαφέρον για τον παίκτη από την Ελβετία, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» και εκτός των ευρωπαϊκών αγορών, και ειδικότερα στις ΗΠΑ.
 
Κατά τα άλλα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι Πειραιώτες έψαξαν μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για ενίσχυση στην επίθεση, άσχετα εάν δεν υπήρξε χρόνος να ολοκληρωθεί κάποια κίνηση. 

Μάλιστα, γράφτηκε ότι ο Ολυμπιακός κινήθηκε μέχρι τελευταία στιγμή για τον Σάντρο Ραμίρες, ο οποίος κατέληξε με τη μορφή δανεισμού από την Έβερτον στη Σεβίλλη.

Πρόκειται για 22χρονο επιθετικό, προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, με την οποία μάλιστα κατέγραψε 17 συμμετοχές. Το μεγάλο «μπαμ», ωστόσο, το έκανε στην Μάλαγα, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 14 γκολ σε 30 συμμετοχές. Κάπως έτσι το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Έβερτον, όπου δεν έχει καταφέρει ακόμα να δικαιώσει τις προσδοκίες, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στη Σεβίλλη.

Πάντως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ισπανός φορ δεν ήταν ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού, ο οποίος κυνήγησε άλλον παίκτη μέχρι  τέλους. Παρ' όλα αυτά, δεν αποκλείεται να απασχολήσει εκ νέου στο μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags