Facebook Pixel Sportdog.gr | Με φόρα ο Δημήτρης στην ΠΑΕ, θέλει κόουτς με βαρύ όνομα - Πόσα σκάει για μεταγραφές
| 2018-03-09 23:05:00

Με φόρα ο Δημήτρης στην ΠΑΕ, θέλει κόουτς με βαρύ όνομα - Πόσα σκάει για μεταγραφές

του Λάζαρου Γεωργίδη
Με φόρα ο Δημήτρης στην ΠΑΕ, θέλει κόουτς με βαρύ όνομα - Πόσα σκάει για μεταγραφές

Tι ισχύει για Νταμπίζα, τι μπορεί να γίνει με Oυζουνίδη.

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να ελπίζουν ότι θα γίνει πράξη το πλάνο που επιβεβαίωσε ότι είναι έτοιμος να εφαρμόσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να μπει στην ΠΑΕ, δίνοντας παράλληλα λύση και στο θέμα του γηπέδου.

Ταυτόχρονα, εξελίξεις υπάρχουν και σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού γράφεται ότι ο Νίκος Νταμπίζας είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο Τριφύλλι, αναλαμβάνοντας άμεσα καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Ωστόσο, τα δύο αυτά ζητήματα δεν σχετίζονται απαραίτητα μεταξύ τους, καθώς οι επαφές της «πράσινης» ΠΑΕ με τον Νταμπίζα ξεκίνησαν προτού πέσει στο τραπέζι η προοπτική του νέου επενδυτή. Το πλάνο που παρουσιάστηκε στον έμπειρο παράγοντα δεν ήταν αυτό του Γιαννακόπουλου, αλλά το αντίστοιχο του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος «τρέχει» το δικό του σχέδιο για την επόμενη μέρα του συλλόγου, θέλοντας να είναι προετοιμασμένος για την περίπτωση που η προσπάθεια του Γιαννακόπουλου δεν στεφθεί από επιτυχία στην Ελλάδα που τα πάντα θέλουν το... χρόνο τους και όλα μπορεί να καταστραφούν από... κορμοράνους.

Συνεπώς, η πρόσληψη Νταμπίζα δεν έγινε καθ΄ υπόδειξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δεν ήταν ενήμερος για την εν λόγω εξέλιξη ή ότι διαφωνεί.

Πάντως, έχει ενδιαφέρον η αγωνιστική κατεύθυνση που θα χαράξει ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού, εάν το πλάνο του προχωρήσει και αναλάβει τη διοίκηση της ΠΑΕ με τους «συμπαίκτες» του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο Γιαννακόπουλος ιδανικά θα επιθυμούσε την πρόσληψη προπονητή εγνωσμένης αξίας από το εξωτερικό, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα.

Αφενός ο Γιαννακόπουλος έχει καλή γνώμη για τον Έλληνα τεχνικό και αναμένεται να συζητήσει μαζί του προτού πάρει αποφάσεις. Αφετέρου το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα ανασάνει οικονομικά με τη νέα διοίκηση δεν συνεπάγεται ότι θα έχει τη δυνατότητα να φέρει τον… Γκουαρδιόλα.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζει το Sportdog, η αύξηση στο μπάτζετ της ομάδας δεν θα φτάσει σε «αστρονομικά» επίπεδα. Αν και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα καθορίσουν το συγκεκριμένο ζήτημα, μια πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι το πιο αισιόδοξο σενάριο είναι το μπάτζετ να ανεβεί σε πρώτη φάση κατά 10-15% σε σχέση με το αρχικό της φετινής σεζόν, το οποίο ήταν 11,5 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags