Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χαμός» στην Κύπρο για Δώνη, τι έκανε και τον «έφαγαν» - Έχει κάποια σχέση ο Παναθηναϊκός;
| 2018-03-22 19:55:00

«Χαμός» στην Κύπρο για Δώνη, τι έκανε και τον «έφαγαν» - Έχει κάποια σχέση ο Παναθηναϊκός;

του Γιώργου Κτενά
«Χαμός» στην Κύπρο για Δώνη, τι έκανε και τον «έφαγαν» - Έχει κάποια σχέση ο Παναθηναϊκός;

Σε ποια ομάδα θα δούμε τώρα τον Έλληνα τεχνικό;

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, καθώς πρόσφατα το όνομα του Έλληνα προπονητή συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Κύπριο δημοσιγράφο Ανδρέα Ψάλτη, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ και προσπάθησε να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για τον Έλληνα τεχνικό και το ρεπορτάζ που υπάρχει γύρω από το όνομά του. 

«Στο τελευταίο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα, ντέρμπι κορυφής στο κυπριακό ποδόσφαιρο, και με 7 ματς να απομένουν μέχρι το τέλος, ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε βαριά ήττα με 4-2 από τον Απόλλωνα. Με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση από την ομάδα για αποδέσμευση του Γιώργου Δώνη. Δεν ήταν από την αρχή στην ομάδα, ουσιαστικά ήρθε νωρίς το καλοκαίρι, όταν είχαν αρχίσει ήδη τα ευρωπαϊκά ματς», ήταν το πρώτο σχόλιο του καλού Κύπριου συναδέλφου στο sportdog.gr

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του Γιώργου Δώνη στην άκρη του πάγκου του ΑΠΟΕΛ όλο το προηγούμενο διάστημα. «Παρουσίασε έργο, έβαλε την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν στην κορυφή του πρωταθλήματος για αρκετά μεγάλο διάστημα. Μέχρι που φτάσαμε στο παιχνίδι εναντίον του Απόλλωνα, στη Λεμεσό, που ήταν και το τελευταίο από την άκρη του πάγκου του ΑΠΟΕΛ», ήταν τα λόγια του Α. Ψάλτη.

Δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Δώνη για τον Παναθηναϊκό, όταν παραδέχτηκε πως «Θα ήθελα να δουλέψω στον Παναθηναϊκό φυσικά, πριν τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είναι όνειρό μου». Αλλά και στο ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και ήθελε τον Μαρίνο Ουζουνίδη να είναι υποψήφιος για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. «Το ρεπορτάζ για τον Ουζουνίδη διαψεύστηκε επίσημα από τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που φάνηκε κιόλας καθώς έχουν κλείσει άλλον προπονητή στον ΑΠΟΕΛ. Για τον Παναθηναϊκό και τον Δώνη δεν μπορώ να πω κάτι, αυτές οι δηλώσεις είχαν γίνει όταν ο Δώνης ήταν στον ΑΠΟΕΛ», σχολίασε στο sportdog.gr ο Ανδρέας Ψάλτης. 

Παράλληλα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι όποια κουβέντα για τεχνικό στον ΑΠΟΕΛ θα γίνει από το καλοκαίρι, με τους Κύπριους να ανακοινώνουν τον Μπρούνο Μπαλταζάρ ως προσωρινή λύση, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Όσο για τον Γιώργο Δώνη; Εκτός από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, έχει πάντα στα υπόψιν του και την λύση της Αραβίας, καθώς διατηρεί καλό όνομα εκεί, συν του ότι τα συμβόλαια που προσφέρονται είναι πλουσιοπάροχα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags