Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πράσινη» αντεπίθεση και πρόκληση για Παϊρόζ-Νταμπίζα - Με πόσα υπογράφουν τον παικταρά!
| 2018-05-10 22:14:00

«Πράσινη» αντεπίθεση και πρόκληση για Παϊρόζ-Νταμπίζα - Με πόσα υπογράφουν τον παικταρά!

του Νίκου Στεργίου
«Πράσινη» αντεπίθεση και πρόκληση για Παϊρόζ-Νταμπίζα - Με πόσα υπογράφουν τον παικταρά!

Έκλεισε και ο Δώνης, ποιο το επόμενο μεγάλο deal μόνο στο Sportdog.

Παρά τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρεθεί σε όσο το δυνατόν πιο ευνοϊκή θέση πριν του επιβληθούν οι αναμενόμενες ποινές ενόψει του καλοκαιριού.

Θυμίζουμε ότι οι Πράσινοι θα έχουν το δικαίωμα να προβούν μόνο σε δύο ανανεώσεις συμβολαίων, γι’ αυτό και δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να προλάβουν να «δέσουν» με νέες συμφωνίες τον Χρήστο Δώνη και τον Ρόμπιν Λουντ πριν επικυρωθούν οι περιορισμοί.

Το θέμα του Έλληνα άσου μοιάζει να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς φέρεται να είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Έλληνας άσος ζήτησε 200.000 ευρώ ετησίως για να ανανεώσει και μετά από διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές τα βρήκαν στις 150.000 ευρώ, με την ανακοίνωση της συμφωνίας να είναι πλέον θέμα χρόνου.

Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Φινλανδού μέσου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αξιώνει περίπου 300.000 ευρώ τον χρόνο για να παραμείνει, ποσό που θεωρείται υψηλό για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Λουντ δεν θα διαπραγματευτεί με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, όπως συνέβη με τον Δώνη, αλλά με το Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος είναι προ των πυλών του Τριφυλλιού για να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η παραμονή του διεθνούς μέσου θεωρείται δύσκολη με βάση τα χρήματα που ζητάει. Ουσιαστικά ο μόνος τρόπος να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Λουντ με την κάλυψη των οικονομικών του απαιτήσεων είναι να συνεισφέρει ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συμβεί από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στην «PanAsia».

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο οι συζητήσεις να πάρουν άλλη τροπή και ο Λουντ να συμβιβαστεί με μικρότερο συμβόλαιο. Δεν είναι το πιο πιθανό σενάριο, συνεπώς εάν επιβεβαιωθεί, θα είναι εξέλιξη που θα πιστωθεί ως προσωπική επιτυχία του Νίκου Νταμπίζα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags