Εν αναμονή εξελίξεων στον Παναθηναϊκό, καθώς ο οικονομικός έλεγχος από την πλευρά της "Pan Asia" είναι σε εξέλιξη, την ώρα που υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θα μεταβεί στην Ελλάδα το επόμενο σαββατοκύριακο και όχι αύριο.

Μάλιστα, έχουν αρχίσει να "οργιάζουν" οι φήμες πως ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας πρόκειται να ζητήσει επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα μοιάζει "ζεστός", δείχνοντας ότι δεν έχει παρατήσει ακόμα τις όποιες ελπίδες του για την ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει και τρίτη πρόταση για την ΠΑΕ, σε περίπτωση που "χαλάσει" του Πιεμπονγκσάντ, ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί στην συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για το θέμα του ΟΑΚΑ και του Athens Alive. 

Πάντως, οι πληροφορίες για το εν λόγω ραντεβού αναφέρουν ότι δεν υπάρχει αισιοδοξία, ωστόσο ο Γιαννακόπουλος θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες.

Tι αποφασίζει τελικά ο Δώνης; Αλ Αχλί ή Παναθηναϊκό;

Φυσικά, εκτός από τα διοικητικά υπάρχει πάντα ανοιχτό το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Δώνη να μοιάζει η βασική επιλογή, παρότι σήμερα γράφτηκε για ενδιαφέρον της Αλ Αχλί. 

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Δώνης δεν έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του, ούτε και το επιδιώκει, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού.

Ο Έλληνας τεχνικός έβαλε τους μάνατζερς του να του φέρουν προτάσεις, ωστόσο είναι ξεκάθαρο και από την "ησυχία" που υπάρχει στην πιάτσα όσον αφορά στην υπόθεσή του, ότι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους Πράσινους συγκεντρώνει, πλέον, πολλές πιθανότητες.