Facebook Pixel Η γυναίκα του Πόντους Βέρνμπλουμ αποφασίζει αν θα έρθει στον ΠΑΟΚ!
| 2018-05-20 22:56:00

Απίστευτο: Mία γυναίκα «φέρνει» τον παικταρά στον ΠΑΟΚ - Λέει «ναι» και... γκρεμίζει την Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο: Mία γυναίκα «φέρνει» τον παικταρά στον ΠΑΟΚ - Λέει «ναι» και... γκρεμίζει την Τούμπα!

Πέφτει η πρώτη βόμβα στον Δικέφαλο. Φεύγει βασικός άσος;

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, με την διοίκηση να… τρέχει για να πραγματοποιήσει από πολύ νωρίς τις επιθυμίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ζητήσει έναν «βαρβάτο» χαφ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πόντους Βέρνμπλουμ!

Ο Σουηδός άσος συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Λουτσέσκου και για αυτό έχει ζητήσει να κλείσει η μεταγραφή του το συντομότερο δυνατόν. Ο Ιβάν Σαββίδης μάλιστα έχει δώσει το σχετικό «οκ» και είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρει τον 31χρονο στην Τούμπα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ προσφέρει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον Βέρνμπλουμ, με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τα 1.2 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος άσος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη ρωσική ομάδα, στην οποία έπαιξε σε 224 αγώνες με 22 γκολ και 17 ασίστ στο ενεργητικό του.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, η υπόθεση του Βέρνμπλουμ θεωρείται ιδιαίτερα προχωρημένη και εξαιρετικά δύσκολο να χαλάσει. Μόνο ένα ταξίδι χρειάζεται για να κλείσει το deal και να πέσουν οι υπογραφές. Στον Δικέφαλο περιμένουν την σύντροφό του στην Χαλκιδική και ελπίζουν πως αφού ενθουσιαστεί με όσα θα δει στην χώρα μας, να δώσει το… οκ για να κλείσει η μεταγραφή. Άλλωστε, οι φήμες λένε, πως εάν δεν συμφωνήσει η κυρία Βέρνμπλουμ, ο 31χρονος άσος δεν παίρνει καμία απόφαση!

Πάσχαλάκης για Νάπολι;

Ένα τρελό κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νάπολι! Ο Έλληνας γκολκίπερ, παρότι δεν ξεκίνησε βασικός, έκανε εξαιρετική σεζόν στον ΠΑΟΚ και δικαίως έχει… αλλάξει level, ωστόσο για την ώρα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να απασχολεί σοβαρά τους Ναπολιτανούς.

Ακόμα και ο ίδιος δεν έχει κάποια σχετική ενημέρωση, ενώ περιμένει να μάθει τι ισχύει από όσα γράφονται, αν και δεν φαίνεται να τα πολυπιστεύει. Άλλωστε, δεν τον… χαλάει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και ως βασικός πλέον και αναντικαταστάτος να κυνηγήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags