Σήμερα, λοιπόν, είναι η κρίσιμη μέρα που θα ξεκαθαρίσει αν ο Γιώργος Δώνης θα αναλάβει και επίσημα τον Παναθηναϊκό, καθώς το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί στην προγραμματισμένη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Όπως σας γράφαμε και χθες, μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο Ταϊλανδός επενδυτής θα δώσει την έγκριση του για τον Έλληνα τεχνικό, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει έτοιμη τη δική του λίστα με προπονητές και μάλλον προτιμάει οι Πράσινοι να πορευθούν με μία επιλογή που θα έχει κάνει ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως έχει αντιληφθεί ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και εξακολουθεί να ψάχνεται στο εξωτερικό. Μάλιστα, ο 48χρονος κόουτς δείχνει ότι δεν... καίγεται για να καθίσει τον «πράσινο» πάγκο, παρόλο που σε αυτή τη φάση δεν έχει στα χέρια του κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάζεται να έχει απογοητευτεί με τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και δεν έχει την ίδια «κάψα» για να αναλάβει την ομάδα. Προφανώς έχει διαπιστώσει πως δε βρίσκεται ψηλά στην εκτίμηση του νέου επενδυτή κι αυτό είναι κάτι που τον έχει επηρεάσει αρνητικά, ακόμα κι αν αναλάβει τελικά την ομάδα με τους όρους που έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Νταμπίζα.

Εξάλλου, ούτε ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού δε χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του Ταϊλανδού και δεν αποκλείεται να έρθουν τα πάνω-κάτω και για τον ίδιο, όπως σας αναλύσαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα είναι στον αέρα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τι θα αποφασίσει ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στη σημερινή συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο στα γραφεία του ΣΚΑΪ. Πάντως, ο νυν μεγαλομέτοχος είναι δεδομένο πως θα υπερασπιστεί τις επιλογές του και θα ζητήσει από τον Ταϊλανδό να εμπιστευτεί το συγκεκριμένο δίδυμο, το οποίο εγκρίνει ο ίδιος και θα ήθελε με αυτό να προχωρήσει η ομάδα.