Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στα αποδυτήρια της Αργεντινής και απίστευτες βρισιές: «Είσαι παλτό! Βούλωσέ το, ηλίθιε!»
| 2018-06-23 19:20:00

Χαμός στα αποδυτήρια της Αργεντινής και απίστευτες βρισιές: «Είσαι παλτό! Βούλωσέ το, ηλίθιε!»

Sportdog Team
Χαμός στα αποδυτήρια της Αργεντινής και απίστευτες βρισιές: «Είσαι παλτό! Βούλωσέ το, ηλίθιε!»

Ένα... μπάχαλο η "αλμπισελέστε" πριν τη Νιγηρία.

Η κάκιστη εικόνα της Αργεντινής μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ της Ρωσίας έχει μετατρέψει τα αποδυτήρια της ομάδας σε μια... ωρολογιακή βόμβα, η οποία έσκασε μετά την βαριά ήττα από τους Κροάτες με 3-0.

Τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Κροατία καταγράφηκαν σε βίντεο, ύστερα από αποκαλύψεις που έκανε ο προπονητής, Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι και ήρθαν στην επιφάνεια από την "Ole". Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν οι Μαστσεράνο, Καμπαγιέρο και Παβόν

Εξαιτίας του πρώτου γκολ που δέχτηκε η Αργεντινή από την τραγική γκάφα του 36χρονου γκολκίπερ, γύρισε ο Μαστσεράνο και του είπε στα αποδυτήρια: "Είσαι παλτό. Κοίτα τι γκολ δέχτηκες. Το μ....ι της μάνας σου". Ο 34χρονος μέσος συνέχισε να φωνάζει και τότε πετάχτηκε ο Παβόν και του είπε: "Αρκετά, μην του λες τίποτα άλλο. Άφησε τον τον καημένο, τελείωσε. Δέχτηκε ήδη το γκολ, μην τον σκοτώνεις".

"Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Βούλωσέ το. Ηλίθιε!", απάντησε ο Μαστσεράνο, κάνοντας ακόμα πιο τεταμένο το κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

Επίσης, ο Λομπάρντι αποκάλυψε πως οι παίκτες τηλεφώνησαν στις τέσσερις τα ξημερώματα στον Μπουρουσάγκα για να διώξει τον Χόρχε Σαμπαόλι και να αναλάβει ο ίδιος την ομάδα για την συνέχεια του Μουντιάλ. "Το πλάνο είναι να αναλάβει τεχνικός ο Μπουρουσάγκα και βοηθός του ο Ρουτζέρι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags