Αποφασισμένος να κερδίσει τον κόσμο της ΑΕΚ με το… καλημέρα εμφανίστηκε ο Λούκας Μπόγε, ο οποίος εκτός από τις καθιερωμένες δηλώσεις για γκολ και κούπες, αποκάλυψε πως πριν αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα, μίλησε με τον «λατρεμένο» της κιτρινόμαυρης εξέδρας, Νάτσο Σκόκο!

Βέβαια, το γεγονός ότι μίλησε με τον συγκεκριμένο και όχι κάποιον από τους πιο πρόσφατους συμπατριώτες του που βρέθηκαν στην Ένωσης, προκαλεί απορίες. Τι να ήξερε άραγε ο Σκόκο για τα όσα εξελίσσονται τα τελευταία χρόνια στον Δικέφαλο;

Σίγουρα δεν θα έχει ξεχάσει την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται, λόγω των συζητήσεων που υπήρξαν τα προηγούμενα καλοκαίρια με τους ανθρώπους της ομάδας για πιθανή επιστροφή του, να γνωρίζει και κάποια πράγματα για την τωρινή ομάδα, αλλά μέχρι εκεί.

Σε καμία περίπτωση δεν θα έχει άποψη για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το γεγονός πως στην δική του ΑΕΚ πλέον, δεν υπάρχουν οι κωμικοτραγικές καταστάσεις του παρελθόντος. Γιατί δεν πήρε ένα τηλέφωνο τον Αραούχο να του πει τα καλύτερα δηλαδή;

Πάντως, ασχέτως με τα όσα είπε ο Μπογέ, δεν πρέπει να υπάρχουν παίκτες τα τελευταία χρόνια που να έφυγαν από την ΑΕΚ με παράπονο. Με εξαίρεση τον Χριστοδουλόπουλο και τον Βράνιες, όλοι οι άλλοι έφυγαν ήσυχα και χωρίς παράπονα. Πληρωμένοι καλά και πάντα στην ώρα τους, χωρίς χρωστούμενα και καθυστερήσεις.