Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής ο πρόεδρος της Ουνιόν Σάντε Φε, Λουίς Σπαν, ανέφερε πως ευρωπαϊκές ομάδες έχουν κάνει πρόταση για τον επιθετικό Φράνκο Σολδάνο.
«Υπάρχουν 3-4 ευρωπαϊκές ομάδας που πρέπει να βελτιώσουν τις προτάσεις του, αν θέλουν να κάνουν τη μεταγραφή. Προς το παρόν έχουμε δεχθεί προτάσεις, όπως τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 2,2 εκατ. ευρω) του Ολυμπιακού, που δεν τις έχουμε απορρίψει», ανέφερε ο πρόεδρος της Ουνιόν για τους Πειραιώτες.
Διαβάστε επίσης...
Ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός είχε την περασμένη αγωνιστική περίοδο 11 γκολ σε 20 ματς και αναδείχθηκε 4ος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Αλλά η Ουνιόν απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού και περιμένει νέες πιο υψηλές προτάσεις.
Στα... χαμηλά ο Ζιλέ!
Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα η Σαρλερουά προσπαθεί να αποκτήσει τον Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος έμεινε ελέυθερος από τους Ερυθρόλευκους.
Η βελγική ομάδα, που δεν είναι και πρώτης γραμμής, θέλει να κάνει τον Ζιλέ τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας, προκειμένου να τον πείσει και να πει το «ναι» για τη μεταγραφή.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο