Facebook Pixel Θέλει Παναθηναϊκό άσος του Ολυμπιακού, έτσι θα γίνει το «μπαμ»
| 2018-08-14 10:02:00

Θέλει ΠΑΟ άσος του Ολυμπιακού, έτσι θα γίνει το «μπαμ» - Ποιος φορ; Έρχεται δεκάρι, «τρώει» Μουνιέ

του Νίκου Στεργίου
Θέλει ΠΑΟ άσος του Ολυμπιακού, έτσι θα γίνει το «μπαμ» - Ποιος φορ; Έρχεται δεκάρι, «τρώει» Μουνιέ

Ανέλπιστο «δώρο» στο Τριφύλλι, όλα τούμπα στο σχεδιασμό.

Υπαρκτό είναι το σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Νίκο Βέργο, τον Έλληνα επιθετικό του Ολυμπιακού, που δεν υπολογίζεται στο λιμάνι.

Ο 22χρονος φορ έφτασε τις προηγούμενες μέρες μία ανάσα από το να πάρει μεταγραφή στη Λαμία, ωστόσο το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μιας και οι Πειραιώτες ήθελαν να στείλουν τον παίκτη εκεί ως δανεικό, ενώ ο ίδιος επιθυμεί να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Από τον Πειραιά, όμως, δεν έχουν συναινέσει ακόμα και δεν έχουν δείξει τη διάθεση να λύσουν το συμβόλαιο του ταλαντούχου φορ. Ειδικά, μάλιστα, τώρα που έχει διαρρεύσει το ενδιαφέρον του «αιωνίου» αντιπάλου, είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους Ερυθρόλευκους να αφήσουν τον παίκτη να πάει ως ελεύθερος στο Τριφύλλι, καθώς έτσι θα προκύψουν δικαιολογημένες αντιδράσεις.

Από την άλλη, πάντως, ο 22χρονος φορ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό κι αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση. Αν και δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι το deal είναι «τελειωμένο», ή τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες στον Τύπο.

Όπως προαναφέραμε, οι ισορροπίες στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι λεπτές και στο λιμάνι δύσκολα θα κάνουν «δώρο» τον παίκτη στον Παναθηναϊκό. Το πιο πιθανό είναι η συγκεκριμένη μεταγραφή να πάρει χρόνο, έτσι ώστε επικοινωνιακά οι Πειραιώτες να μη χρεωθούν ότι «χάρισαν» έναν Έλληνα ελπιδοφόρο παίκτη στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Το σενάριο για δεκάρι

Αν και εφόσον προχωρήσει για τον Παναθηναϊκό η περίπτωση του Νίκου Βέργου, τότε δεν αποκλείεται να γίνει ανατροπή πλάνων στο μεταγαφικό σχεδιασμό και να μην αποκτηθεί φορ από το πάνω ράφι. Να πορευθεί, δηλαδή, η ομάδα με τέσσερις Έλληνες επιθετικούς (Νίκος Βέργος, Αργύρης Καμπετσής, Στέφανος Ρεγκάκος, Χρήστος Δώνης) και να κινηθεί τελικά για την απόκτηση ενός παίκτη που θα παίζει ως δεκάρι πίσω από τους φορ.

Το μεγάλο πρόβλημα, άλλωστε, για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν υπάρχει ο ποδοσφαιριστής να περάσει την μπάλα μπροστά, ή που με μία ατομική ενέργεια θα «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα. Γι’ αυτό το λόγο μπορεί να γίνει κίνηση για έναν παίκτη με επιτελικά χαρακτηριστικά, ή για έναν εξτρέμ που θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει. Εξάλλου, δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στον Αντονί Μουνιέ ότι μπορεί να αναλάβει αυτό το ρόλο στην ομάδα λόγω της ευπάθειας που έχει σε τραυματισμούς.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία διαρροή για τις κινήσεις που γίνονται από τον Παναθηναϊκό στο μεταγραφικό παζάρι και είναι ενδεικτικό ότι όλα τα ρεπορτάζ των εφημερίδων αναφέρουν σήμερα ότι μέσα στους στόχους για την επίθεση παραμένει ο Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος τα ξημερώματα ανακοινώθηκε επίσημα από τη Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags