Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος Ουζουνίδης: «Πέθανε» τους παίκτες της ΑΕΚ κι αυτοί τον... - Ατάκα-φωτιά από... ΠΑΟ!
| 2018-08-29 18:58:00

Απίστευτος Ουζουνίδης: «Πέθανε» τους παίκτες της ΑΕΚ κι αυτοί τον... - Ατάκα-φωτιά από... ΠΑΟ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτος Ουζουνίδης: «Πέθανε» τους παίκτες της ΑΕΚ κι αυτοί τον... - Ατάκα-φωτιά από... ΠΑΟ!

Τεράστιο ρίσκο από τον Έλληνα τεχνικό αλλά...

Η ΑΕΚ πήρε τη μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Βίντι, ωστόσο από τα μισά του δευτέρου ημίχρονου και μετά πέρασε στιγμές μεγάλης αγωνίας απέναντι στους Ούγγρους.

Συγκεκριμένα, μετά το 65ο λεπτό της αναμέτρησης, η Ένωση κατέρρευσε αγωνιστικά, ξέμεινε από δυνάμεις και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω για να υπερασπιστεί –με εξαιρετική επιτυχία βεβαίως- το σκορ πρόκρισης.

Βέβαια, το ίδιο «φαινόμενο» συνέβη και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας, με τους «κιτρινόμαυρους» να χάνουν όλη τους την ενέργεια στο δεύτερο μέρος. Ένα γεγονός που προφανώς «οφείλεται» στον Μαρίνο Ουζουνίδη και στον τρόπο που έχει επιλέξει να προπονήσει τους παίκτες του στην προετοιμασία,  κάτι το οποίο επισημάναμε και σε σχετική ανάλυση μετά το πρώτο ματς απέναντι στη Βίντι.

Άλλωστε, το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και στα πρώτα επίσημα ματς του Παναθηναϊκού, ενώ στην πορεία οι «πράσινοι» πήραν τα πάνω τους και παρουσίασαν μέχρι το τέλος της σεζόν αξιοθαύμαστη φυσική κατάσταση.  

Εξάλλου, στο Τριφύλλι είχαν να το λένε πέρυσι πως «τις ομάδες του Μαρίνου να μη της φοβάσαι όταν μπει το φθινόπωρο». Προφανώς γιατί είναι η τακτική του Έλληνα προπονητή να κουράζει τους παίκτες στην προετοιμασία με σκοπό όλη τη σεζόν να «πετάνε». Και φαίνεται πως στην ΑΕΚ το συγκεκριμένο ρίσκο του βγήκε, παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, που ήταν ο μεγάλος στόχος, ενώ ξεκίνησε θετικά και στο πρωτάθλημα.

Αν, μάλιστα, υπολογίσουμε ότι στην Ένωση έχει στα χέρια μεγαλύτερο και πιο ποιοτικό ρόστερ σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, αντιλαμβάνεται κανείς πως το πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη μπορεί να δώσει στην πορεία μεγάλο πλεονέκτημα στην ΑΕΚ, όσον αφορά τουλάχιστον την αντοχή και την ενέργεια που θα έχει η ομάδα του μέχρι τη λήξη μιας απίστευτα απαιτητικής σεζόν.  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags