Ιδιαίτερα χαρούμενος φάνηκε με την εμφάνιση της ΑΕΚ ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος δεν δίστασε να πει πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ίσως έδειξε να είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος.
Είδα ένα καλό παιχνίδι από εμάς. Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό. Μας βοήθησε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο ήμαστε ακόμη καλύτεροι. Δείξαμε πως ίσως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα», σημείωσε μπροστά στην κάμαρα της Nova ο Μάρκο Λιβάγια μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου με 4-0.
Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός προσέθεσε πως «σίγουρα είναι δύσκολο το πρόγραμμα και είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά, μέρα με τη μέρα. Ωστόσο, είναι κάτι που είχαμε και πέρυσι και τα καταφέραμε. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο το ματς με τον Άγιαξ, μετά θα σκεφτούμε τον ΠΑΟΚ».
Πωλητήριο 4.5 εκατ. στον ΠΑΟ: Ο επόμενος που φεύγει μετά τον Ντραγκόφσκι!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο