Μετά από επτά αγωνιστικές ο Ευθύμης Κουλούρης βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή με έξι γκολ. Το αξιοπρόσεκτο είναι όμως ότι τα τέσσερα από αυτά τα γκολ είναι με το κεφάλι.

Πέρα από το γεγονός ότι σαν ποσοστό, το δύο στα τρία, είναι υψηλό, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μόλις οκτώ άνθρωποι έχουν βάλει περισσότερα γκολ με  το κεφάλι από το 2006, σε ολόκληρη σεζόν! Και ο Κουλούρης είναι μόλις στην έβδομη αγωνιστική!

Τα εννέα του Μπαράλες το 2014-15 είναι το απόλυτο ρεκόρ σε μια κανονική περίοδο, ενώ κανένας άλλος δεν έχει ξεπεράσει τα έξι, επαναλαμβάνουμε σε ολόκληρη σεζόν. Θεωρητικά αν ο Κουλούρης συνεχίσει έτσι, θα φτάσει τα... 16 γκολ με το κεφάλι, κάτι βέβαια που δεν είναι τόσο εύκολο, αφού ακολουθούν τα δύσκολα παιχνίδια για τον Ατρόμητο. Χωρίς βέβαια να είναι και ποτέ απίθανο να δούμε νέο ρεκόρ σεζόν.

Το εντυπωσιακό είναι ότι με τον ΠΑΟΚ έχει πετύχει εννέα γκολ στο πρωτάθλημα, κανένα με κεφαλιά! Ο Κουλούρης έχει βάλει στη συλλογική του καριέρα 35 γκολ και εννέα από αυτά είναι με το κεφάλι, τέσσερα με πέναλτι και τα υπόλοιπα 22 με σουτ.

Παραθέτουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει σε ολόκληρη σεζόν περισσότερα γκολ από όσα έχει βάλει ο Κουλούρης ως τώρα:

2006-07: Νίκος Λυμπερόπουλος 6

2007-08: Ισμαέλ Μπλάνκο 6, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς 6

2013-14: Νταβίντ Τόρες 6, Κώστας Μήτρογλου 5, Πάμπλο Ντε Μπλάσις 5

2014-15: Χερόνιμο Μπαράλες 9

2016-17: Τόμας Πέκχαρτ 5