Η καλύτερη επιλογή για την Εθνική Ελλάδος είναι η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη σύμφωνα με όσα είπε ο Ηλίας Χαραλάμπους στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά του ότι θα πετύχει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω καλά και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την Εθνική Ελλάδος. Γνωρίζει καλά τους ποδοσφαιριστές, το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι γνώστης της νοοτροπίας του Έλληνα και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Αυτό που τον κάνει να διαφέρει είναι το θέμα της ψυχολογίας. Είναι καλός σε αυτό το κομμάτι.

Στο χώρο του ποδοσφαίρου ακούγονται διάφορα χωρίς να το γνωρίζουμε. Είναι ένας άνθρωπος ταπεινός, έχει δουλέψει με πολλές φίρμες και έχει καλές σχέσεις μαζί τους. Είναι θέμα των ποδοσφαιριστών. Είναι η καλύτερη επιλογή για την Ελλάδα, σίγουρα θα πετύχει.

Όταν ήταν στην Εθνική Κύπρου, ήταν ο πατέρας μας. Μας έκανε να καταλάβουμε το νόημα της ζωής γενικά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τα 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο αλλά να μπορεί να διαμορφώσει και χαρακτήρες. Οι ποδοσφαιριστές πάνω από όλα πρέπει να είναι άνθρωποι».