Πολλά έχουν ακουστεί από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης θα αναλάβει τις τύχες της Εθνικής ομάδας αντί του Μίκαελ Σκίμπε.

Γενικά υπάρχει ένα κλίμα αμφισβήτησης για τον Έλληνα τεχνικό, ενώ έχει γραφτεί μέχρι και πως διεθνείς παίκτες ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από την Εθνική επειδή δεν είναι σύμφωνοι με τη συγκεκριμένη επιλογή για τον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Κόντρα, πάντως, σε όλα αυτά, ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται πως έχει με το πλευρό του τον πιο αυστηρό και απαιτητικό κριτή. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον κόσμο.

Στη μεγάλη ψηφοφορία που «τρέχει» στο facebook  του sportdog.gr με αφορμή την πρόληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα, οι περισσότεροι οπαδοί τάσσονται υπέρ αυτής της απόφασης, θεωρώντας προφανώς πως ο Έλληνας τεχνικός είναι ο καταλληλότερος σε αυτή τη φάση για να γυρίσει το χαρτί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μάλιστα, το ποσοστό για τον έμπειρο προπονητή είναι συντριπτικό (ξεπερνάει ακόμα και το 70%) και δε χωράει καμία αμφισβήτηση, κάτι που σημαίνει πως ο 66χρονος κόουτς έχει ακόμα και τώρα μεγάλες συμπάθειες στις τάξεις των φιλάθλων.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ