Ο πρώην στόπερ του Πλατανιά, Βάσκο Φάισκα έδωσε συνέντευξη στο gazzetta.gr και κατήγγειλε τρομερά πράγματα για τον επόμενο τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας, Άγγελο Αναστασιάδη.

Διαβάστε μερικά από όσα είπε ο Φάισκα:

«Έγραψα πως ο Αναστασιάδης είναι ο χειρότερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου για δύο λόγους. Ο πρώτος και κυριότερος επειδή είναι κακός άνθρωπος. Φοράει τη μάσκα του 'καλού ανθρώπου' επειδή είναι θρήσκος, πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία και όπου του δίνεται η ευκαιρία μιλάει για τον Θεό και την θρησκεία.

Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό για να θεωρείσαι καλός άνθρωπος. Σέβομαι την πίστη του, αλλά για να είσαι καλός άνθρωπος θα πρέπει να σέβεσαι και τους άλλους. Δεν σέβεται τους παίκτες, δεν σέβεται τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται, δεν σέβεται τους ανθρώπους της ομάδας. Όλοι τον φοβούνται επειδή συμπεριφέρεται σαν ιερέας και κανείς δεν έχει την δύναμη να τον σταματήσει.

Μπορώ να σου δώσω πολλά παραδείγματα, αλλά θα πω κάτι που αφορά εμένα.

Όταν ήρθε στον Πλατανιά, έπαιζα συνήθως στην ενδεκάδα, αλλά έπειτα από μερικά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση του βρέθηκα εκτός ομάδας επειδή όπως είπε ήμουν σατανάς! Αυτό συνέβη επειδή είμαι άθεος. Δεν είμαι θρήσκος, δεν προσεύχομαι, δεν έχω τέτοιου είδους 'πιστεύω' αλλά σέβομαι τους υπόλοιπους. Μπορώ να δώσω περισσότερα παραδείγματα, αλλά νομίζω πως αυτό είναι αρκετό.

Η ποιότητα του ως προπονητής είναι αστεία. Δεν είναι παλαιάς κοπής, είναι αστείος. Για παράδειγμα: Έπρεπε να προετοιμαστούμε για ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος και σε μια προπόνηση παίξαμε παντρεμένοι εναντίον ελεύθερων... Αλλά όχι για πλάκα».