Τεράστιο πλήγμα για την Εθνική ομάδα, τον Παναθηναϊκό και κυρίως ψυχικό πλήγμα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που έχει σοβαρό πρόβλημα στον χιαστό.

Μπορεί το απόγευμα της Παρασκευής να «έβγαινε» από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας, πως ο Σωτήρης Νίνης δεν έχει κάτι το σοβαρό, όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, ύστερα από την λεπτομερή εξέταση στο μαγνητικό τομογράφο διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί μερική ρήξη χιαστού!

Ο Νίνης, πάντως, αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα για να υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις από το «πράσινο» ιατρικό τιμ, όπου εκεί θα φανεί οριστικά το πόσο σοβαρός είναι τραυματισμός του και για πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Είναι σαφές πάντως, ότι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης στο Ισραήλ έχει υποστεί ζημιά και πολύ δύσκολα θα γλιτώσει το χειρουργείο που θα τον αφήσει έξω για μήνες.

Τεράστιο σοκ και στον Παναθηναϊκό

Το σοκ είναι τεράστιο τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Παναθηναϊκό που χάνει μέσα σε ενάμισι μήνα και δεύτερο βασικό ποδοσφαριστή του με ρήξη χιαστών, αποδυναμώνοντας αισθητά το ήδη εξασθενημένο από ποιότητα ρόστερ του. Ο Νίνης έκανε κάποια εξαιρετικά παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν, σκόραρε σε δύο συνεχόμενα ματς με Κέρκυρα και Ισραήλ και στην στιγμή που φαινόταν να πατάει γερά στα πόδια του και να είναι έτοιμος για την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, παθαίνει αυτό που δεν θα ευχόταν κανείς ούτε στον χειρότερο του εχθρό.

Τρεις μήνες έξω η αισιόδοξη πρόβλεψη...

Τα πάντα λοιπόν, θα ξεκαθαρίσουν οριστικά στη μαγνητική που θα υποβληθεί στην Αθήνα. Αν δείξει πάλι μερική ρήξη χιαστών θα οδηγηθεί στο χειρουργείο με την πιο αισιόδοξη εκτίμηση να κάνει λόγο για επάνοδο έπειτα από τρεις μήνες. Κι αυτό υπό την αίρεση ότι κατά τη διάρκεια της επέμβασης δεν θα κριθεί πως είναι πιο σοβαρή η βλάβη στο γόνατο του Νίνη.

Πηγή: gazzetta.gr

.