Εντάξει, μπορεί να συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, μπορεί να υπάρχουν και χειρότερα, αλλά πραγματικά δεν βρίσκω λόγια γι’ αυτό που βρήκε τον Σωτήρη Νίνη ρε γαμώτο. Ένα ρημάδι καλοκαίρι έκατσε σαν άνθρωπος, έκανε κανονικά τις διακοπές του (το Άλφα και το Ωμέγα για κάθε αθλητή), δεν είχε έξτρα υποχρεώσεις με την Εθνική, ΔΟΥΛΕΨΕ στο πλευρό ενός προπονητή που τον πιστεύει τρελά (όπως και ο Χενκ) και τελικά τι έγινε; Τον έφαγε η γκαντεμιά!

Ναι, η ρήξη χιαστών δεν είναι τραυματισμός που σου κόβει την μπάλα, ούτε η αποκατάσταση τραβάει όσο τραβούσε παλιά. Δεν παύει ωστόσο να είναι «χοντρή» ζημιά, η οποία φρενάρει τον Σωτηράκη πάνω στο καλύτερο. Πέντε μήνες δεν περνάνε εύκολα και πραγματικά χρειάζεται δύναμη ψυχής και επαγγελματισμός στο 100% για να επανέλθεις όπως ήσουν.

Να δούμε βέβαια τι ακριβώς θα πουν και οι γιατροί του Παναθηναϊκού, αλλά να ξέρετε ότι συνήθως αυτά δεν αλλάζουν και ο δρόμος που ακολουθείται για την επιστροφή είναι ο ίδιος. Δυστυχώς αλλά σε τρεις μήνες δεν γυρίζει ούτε ο… Τσακ Νόρις από τέτοιο τραυματισμό! Και πάλι καλά που δεν έχει πειραχτεί και ο μηνίσκος γιατί ένα μηνάκι έξτρα θα το είχε, αφού επηρεάζει την επούλωση του τραύματος…

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr