Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιστορική στιγμή για το γήπεδο της ΑΕΚ – Θα προκαλέσουν αίσθηση αυτά τα ονόματα
| 2018-11-13 13:00:00

Ιστορική στιγμή για το γήπεδο της ΑΕΚ – Θα προκαλέσουν αίσθηση αυτά τα ονόματα

Sportdog Team
Ιστορική στιγμή για το γήπεδο της ΑΕΚ – Θα προκαλέσουν αίσθηση αυτά τα ονόματα

Λαμπρή μέρα η Τετάρτη για την Ένωση.

Σταθμός στην πορεία της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ θεωρείται η Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2018, αφού υλοποιοιεί τον χαρακτήρα του που ξεπερνάει τα όρια της ΑΕΚ και αποδεικνύει ότι δεν είναι ένα απλό ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Στις 11:30 στο μουσείο Ακρόπολης θα παρουσιαστούν τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού της «Αγιάς Σοφιάς». Στην εκδήλωση θα παραστούν πολύ μεγάλα ονόματα του πολιτισμού που θα προκαλέσουν αίσθηση

Εντυπωσιακά ονόματα υπάρχουν βεβαίως και στην Επιστημονική Επιτροπή η οποία απαριθμεί συνολικά 23 άτομα του πνεύματος, του πολιτισμού, καθηγητές πανεπιστημίου, από πολιτική, από τέχνη και από αθλητισμό. Συν τοις άλλοις έχει ήδη καταρτιστεί η Επιτροπή Αξιολόγησης, Συλλογής και Ταξινόμησης όλων των πιθανών εκθεμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα υπάρξει και σύνδεση με Κωνσταντινούπολη και καθηγητή Μουσειολογίας ο οποίος έχει δώσει τις πρώτες κατευθύνσεις και για τη δημιουργία αλλά και για τη θεσμοθέτηση του μουσείου.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, η εκδήλωση γίνεται αυτήν τη χρονική περίοδο γιατί υπάρχουν ήδη πάμπολλα τηλεφωνήματα προς την ΠΑΕ και έχει αρχίσει να εκφράζεται η διάθεση για δωρεά σπάνιων κειμηλίω. Πρόθεση είναι η συνεργασία με όλους τους φορείς του μικρασιατικού, του ποντιακού Ελληνισμού αλλά βεβαίως και οργανώσεων των Ελλήνων της Πόλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags